2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنین همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن حسابم میکنن اخه اگ پشتم بودن طلاق میگرفتم

پس بچه ات رودور کن از پدر و سرش رو‌گرم کن نذار اسیب ببینه به همسرتم چیزی نگو بزنه دست وپا و سرت روبشکنه ایشون باید به مغزش شوک بدند وداروهای قوی اونم توبیمارستان روانپزشکی 

به خانواده اش بگو شرایطش حاد هست بدونند چه جهنمی داری

پس بچه ات رودور کن از پدر و سرش رو‌گرم کن نذار اسیب ببینه به همسرتم چیزی نگو بزنه دست وپا و سرت ...

نمیزاره ک پدرمادرش برن خونشون خونه مامیمونن میدونن میبینن ولی کاری نمیکنن درضمن من چیزی نمیگم ک بزنه منوبشکنه. میگه تومغزم میگن زنتوبزنی درس میشی

اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...! 
نمیزاره ک پدرمادرش برن خونشون خونه مامیمونن میدونن میبینن ولی کاری نمیکنن درضمن من چیزی نمیگم ک بزنه ...

پس اسن توهم داره وهمون اسکیزوفرنی هست فقط جدایی مهمه

مادروپدرش اشغال هستند به فامیلش بگو

حضانت دایم بچه ات رو راحت میتونی بگیری باتوجه به این بیماری و جدا بشی

پس اسن توهم داره وهمون اسکیزوفرنی هست فقط جدایی مهمه مادروپدرش اشغال هستند به فامیلش بگو حضانت دای ...

واقن راس میگین

واقن راس میگین

شما تنها راهت جدایی وگرفتن حضانت دایم هست چون اون و خانواده اش همکاری نمیکنند توکلت بخدا باشه اول دوم با یه وکیل صحبت کن سوم مهریه بذار اجرا

بیماری های دوقطبی اسکیزوفرنی مثل ادمی هست که شیشه یا هرویین میکشه به قاضی بگو من خودم و بچه ام تامین جانی نداریم حتی شده غیابی طلاق بگیر

مراقب باش ژنش به بچه ات منتقل نشده باشه حواست به رفتارا بچه ات باشه اگر رفتارای ناهنجار داشت حتما ببر روانشناس و روانپزشک کودک درمان بشه

شما تنها راهت جدایی وگرفتن حضانت دایم هست چون اون و خانواده اش همکاری نمیکنند توکلت بخدا باشه اول دو ...

الان دارم به خونوادش میگم مریضیش حاده پدرش میگه ب مانگوکه ب خودش بگو