sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4111 عنوان کتاب جامع عمومی برای آزمون استخدامی آموزش پرورش چی خوبه؟ 323 بازدید | 14 پست من واقعا گیج شدم بین مدرسان شریف و ایران استخدام و ای استخدام..کسی تجربه ای داره ؟ کلا اگه اطلاعاتی از منبع های عمومی دارین میشه بگین لطفا🥺 اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡ 1402/09/05 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 8242 خوشبحالت رشت تو میخان اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 8242 تلگرام داری کانال راه استخدام سرچ کنی رضایتی زیاد دارن از پکیجشون اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4111 خوشبحالت رشت تو میخان آره ولی خب تعدادش خیلی کمه...برای رشتت نیست امسال؟🥺 اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4111 تلگرام داری کانال راه استخدام سرچ کنی رضایتی زیاد دارن از پکیجشون مرسی عزیزم چک میکنم اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 8242 آره ولی خب تعدادش خیلی کمه...برای رشتت نیست امسال؟🥺 ن اصلا نمیخادد خسته شدم از بیکاری اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
aramejanam1365 عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 1689 استخدامی اموزش پرورش اومده؟ کی اومده کدوم منظورته؟ موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4111 ن اصلا نمیخادد خسته شدم از بیکاری رشتت چیه؟ نمیشه برای رشته های دیگه بدی ن؟ اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4111 استخدامی اموزش پرورش اومده؟ کی اومده کدوم منظورته؟ آره دفترچه استخدامی اومده استخدامی آموزش و پرورش اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 8242 رشتت چیه؟ نمیشه برای رشته های دیگه بدی ن؟ اجرایی امروز اومد گفتم شاید باشه دیدم نیست بانک هم هرچی آزمون داشت قبل لیسانس من گرفت اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4111 اجرایی امروز اومد گفتم شاید باشه دیدم نیست بانک هم هرچی آزمون داشت قبل لیسانس من گرفت 🥺امیدوارم بالاخره بتونی بری سر کاری که دوست داری درک میکنم حستو اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 8242 🥺امیدوارم بالاخره بتونی بری سر کاری که دوست داری درک میکنم حستو شمام موفق باشی اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4111 شمام موفق باشی ممنون عزیزم اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
بستنی27 عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 2364 عزیزم لطفا منم راهنمایی کن الان دفترچه اومده رشتم روانشناسی ثبت نام شروع شده؟چی بخونم
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4111 عزیزم لطفا منم راهنمایی کن الان دفترچه اومده رشتم روانشناسی ثبت نام شروع شده؟ چی بخون ... ببخشید عزیزم من زیاد اطلاعاتم کامل نیست🥺 فقط میدونم دفترچه اومده و آزمون ۸ دی هستش...پست پیج Azmoon_estekhdami1 رو تو اینستا چک کن اینو ببین اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡