2777
2789
عنوان

این کارم خیلی غیرعادیه؟

160 بازدید | 20 پست

از بچگی تو خیالات زندگی میکنم ینی به طور کامل غیرارادی یه موقعیتیو تجسم میشه تو ذهنم که میتونم ببینمش و شبیه واقعیته و شروع مبکنم به حرف زدن و حرکت بدنم یبار به خودم اومدم دیدم جلو مهمون دارم با یه شخصیت خیالی دعوا میکنم

۲۴ ساعته اینکارو میکنم و همراهشم عادت دارم راه برم درحدی که‌چندبار پاهامو از درد راه رفتن نتونستم تکون بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟ حتما پیش روانشناس برو چون این رفتارا باعث میشه کم کم از دنیای واقعی فاصله بگیری و خدای نک ...

منم تقریبا این مدلیم خیلی خوبه 

اینجوری حداقل احساس تنهایی زیاد نمیکنی 

نماز بخووون  اجنه اذیتت میکنن و خیالاتی میشی

اصلا اینطوری نیست من هم ایت الکرسی میخونم هم ارتباطم با خدا خوبه مشکلم تازه نیست من از وقتی بدنیا اومدم اینطوری بودم منتها اولاش با درو دیوار حرف میزدم 

وای منم رعایت میکنم یهو اینطوری شد 

من داشتم ظرف میشدم بعد شروع کرده بودم با حرف زدن با فردهای خیالیم😂 بعد یهو اطراف و نگاه کردم دیدم کسی منو نبینه آبروم بره

معمولا تو تنهاییام اینجوریم 

من که خیال پردازی هامو دوست دارم 

چندسالته؟ حتما پیش روانشناس برو چون این رفتارا باعث میشه کم کم از دنیای واقعی فاصله بگیری و خدای نک ...

۱۶ پیش روانپزشک رفتم داروهای روانپریشی و افسردگی تجویز کرده ولی تغییری نکردم فقط یکم اضطرابم خوب شده تغییری تو این کارم ایجاد نشده

منم تقریبا این مدلیم خیلی خوبه  اینجوری حداقل احساس تنهایی زیاد نمیکنی

من فقط یه بخش ازین کارمو گفتم اونقدرام خوب نیست من جدی یهو به خودم میام میبینم درحال گریه کردن و حسای مختلفم چون اون خیالو عین واقعیت دیدم درسته که خودم لذت میبرم ولی نابودم کرده درحدی که دلمم بره مامانم تنگ نمیشه چون تو خیالم میتونم داشته باشمش