2777
2789

قطعا شیائومی بهتره الان من خریدم نوت ۱۲ هنوز سیمکارت ننداختم اینم عکسش سامسونگ داشتم هی هنگ میکرد

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ چی داشتی؟ این خب تازه خریدی

A20

بابام شیائومی نوت ۹ داره ۱۰ بار پرت شده هیچوقت هنگ نکرده

شیائومی نخر بدرد نمیخوره  بی دلیل خاموش میشه یا هنک میکنه

چطور ممکنه😐سامسونگ فقط اسم در کرده

بابام شیائومی نوت ۹ داره ۱۰ بار پرت شده هیچوقت هنگ نکرده 

چطور ممکنه😐سامسونگ فقط اسم در کرده بابام شیائومی نوت ۹ داره ۱۰ بار پرت شده هیچوقت هنگ نکرده 

والا اطرافیان من هرکی داشته اینطوری بوده 

مال مامانم تابستون بی دلیل خاموش شد دیگه روشن نشد برد تمرینات ۲و خورده داد درستش کردن 

ماله خودمن بی دلیلی خاموش میشد

بزار بهتون یه چیزی بگم . سامسونگ نمی‌گم بده ،خوبه ولی شیائومی بهتره حالا چرا ... چون سامسونگ بخاطر برندی که داره و خب خیلی قدیمی تر از شیائومیه گرون میدن چرا چون که میری یه گوشی که حافظه ۲۵۶ و رم ۸ شیائومی هشت ملیون ولی همینو بری قیمت بگیری یا همین مشخصات ولی سامسونگ ۱۶ ملیون یا بیشتر میده ...بخاطر اینکه قدیمیه 

وای الان بابام ردمی نوت ۹ پرو داره دوساله اصلا اصلا اصلا نه هنگ می‌کنه نه خراب شده  عالیه

نظر من شیامی بگیر .... منم می‌خوام بگیرم