امشب ابجیمزنگ زده اصاب خورد میگه بیا دم در کارت دارم رفتم دیدم اون یکی ابجیمو آورده کممونده بود گریه کنن میگم چیشده میگه من اونشب داشتم از کوچتون رد میشدم دوتا پسر داشتن بهم خونه ی تو رو نشون میدادن میگفتن این زنه دوتا بچه داره هر شب با یه پسر بیرونه.... اینو ک گفت رنگم پرید....من فقط دو هفته یبار یه هفته یبار چی بشه شوهرم اجازه بده میریم بیرون با دوستم... نمیدونم این حرفا از کجا اومده حرصم از خواهرم میگیره که هیچی نگفته اون یکی ابجیمم خونش بغل خونمونه گفته من دیگه سر ندارم بالا بگیرم ینیانقد اصابم بهم ریخته دارم روانی میشم
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اونم خانومه شبا میرفتیم بیرون پیاده روی برگشتنی با اسنپ میومدم نمیدونم این حرفا از کجا اومده اگ ...
به خدا توکل کن
منشا حرفو پیدا کن
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
چرا اونم خانومه شبا میرفتیم بیرون پیاده روی برگشتنی با اسنپ میومدم نمیدونم این حرفا از کجا اومده اگ ...
اصلا من دور از جونت میگم حرفشون درسته
ولی ایا جلو در باید اینا رو بگم
اینا دشمنن وگرنه خواهر اگه همچین چیزی هم بود میکشیدت تو خلوت باهات صحبت میکرد قشنگ
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
وگرنه ادم نرمال میدنه نباید اینجوری ابروی یکی رو ببره اونم خواهرش
بهت زنگ میزد
حالا اگه یکی ب تو بگه خواهرت فلانه تو باید باور کنی!!!
ادم زندگی خراب کن زیاد هست
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی