2777
2789
عنوان

کلیپ رقص و آواز

166 بازدید | 10 پست

بچه ها هر چی به ذهنتون میرسه..شو و کلیپ قدیم و جدید فرقی نداره.. ایرانی باشه.. شاد باشه معرفی میکنید؟ ..از هر خواننده ایی که باشه.. خیلیی لباسای لختی مثل کلیپهای ساسی مانکن نباشه..50 و 60تا کلیپ میخوام برای باز شدن روحیه یه نفر.. مرسیی بگید برم دانلود کنم..  کانالی میشناسید بتونم از اونجا تصویری دانلود کنم؟ 

سلام عزیز تاپیک قفل شد نشد پاسخ سوال تونو بدم 

دخالت تو کار دیگران خوب نیست اما 

چو میبینی نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است 

اگر کسی دچار اشتباه شده خدا به شما دستور داده که اگر بلدی راهنماییش کنی و به گناهش تذکر بذی و به کار خوب راهنماییش کنی 

تو قرآن هم دستورش اومده امربه معروف و نهی از منکر ...

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز تاپیک قفل شد نشد پاسخ سوال تونو بدم  دخالت تو کار دیگران خوب نیست اما  چو میبی ...

عزیزم الان دیگه نداریم از اینجور نابیناها.. همه کاملاااااااااا همه چیز رو میدونن.. 99درصد این به ظاهر هدایت کردن ها و امر به معروف ها دخالت هست و خوروندن زورکی عقایدمون به دیگران... 

عزیزم الان دیگه نداریم از اینجور نابیناها.. همه کاملاااااااااا همه چیز رو میدونن.. 99درصد این به ظاه ...

اتفاقا الان خیلی بیشتراز قبل نابینا وجود داره آدمایی که با دل های پاک تحت تاثیر رسانه و جو اجتماع دست به کارایی میزنن که به صلاح شون نیست و از حقیقت عمل خبر ندارن  . نظر خدا و پیامبر چیز دیگه ایه و فرمودن هر کس به امر به معروف اعتقاد ندارد گویی دین ندارد .

امام علی :تمام کار های نیک نزد خدا در برابر امر به معروف و‌نهی از منکر مثل قطره در برابر دریاست !

پیامبر :امت من پیوسته در خیر و برکت است تا زمانی که امر بهمعروف و نهی از منکر را ترک کند .

میدونید چرا ؟زمانی که آدم دیگران رو مثل خودش و اعضای خونوادش دوست نداشته باشه و دلسوز و خیرخواه شون نباشه خداوند برکت رو از زندگیش برمیگردونه .

گاهی یک صحبت ساده یک زندگی رو تغییر میده .همینجارو نگاه کن چقدر گاهی دقیق راهنمایی میکنن و ادم رو از دردسرها نجات میدن!

اگه تونستی یه سر به این کانال بزن داخل ایتاهستن و روبیکا و بعضا اینستا :maroofane5@

اتفاقا الان خیلی بیشتراز قبل نابینا وجود داره آدمایی که با دل های پاک تحت تاثیر رسانه و جو اجتماع دس ...

با وجود این همه رسانه که آموزش خوب و بد در اون هست.. امر به معروف دیگه کارساز نیس.مردم دیگه در برابرش جبهه میگیرن. چون خودشون همههه چیز رو بلدن و از دیگران نمی‌خوان که براشون جانماز آب بکشن... آدم نابلد توی این زمان خیلییی خیلییییی کمه.. یا اصلا نیس.. اگرم باشه اونی هست  که به تکنولوژی دسترسی نداشته باشه . اگر سرتون توی زندگی خودتون باشه کمک بزرگی به انسانها  و این کره خاکی میکنید..

اگر پی کسب بزرگترین اجرها از خداوند هستید همین دخالت نکردن در کار دیگرانی که میدونی با کوچکترین حرفت ک همین امر به معروف به کسی هست  که همه چیز رو خودش بلده سکوت رو کنی اجر و ثواب بزرگی رو بدست آوردی.. بزار هر کس هر جوری که میخواد زندگی کنه.. نه با عقاید تحمیلی شما.. 

با وجود این همه رسانه که آموزش خوب و بد در اون هست.. امر به معروف دیگه کارساز نیس.مردم دیگه در برابر ...

اجازش رو خداوند صادر کرده و مثل نماز بهمون واجبه 

دوست ندارم بابت سکوتم در برابر گناه بقیه  وقتی گذاشتنم تو قبر جواب پس بدم😊فلذا اعتراضم رو نشون میدم .

اسمشم هر چی دوس داری بزار ولی به خوابتون ببینین بزاریم جامعه با کثافت گناه یکی بشه :))))))

اجازش رو خداوند صادر کرده و مثل نماز بهمون واجبه  دوست ندارم بابت سکوتم در برابر گناه بقیه &nb ...

بابت تحمیل عقاید هم باید جوابگو بود..

انشاا بهشت برین در انتظار شما باشه

بابت تحمیل عقاید هم باید جوابگو بود.. انشاا بهشت برین در انتظار شما باشه

امثال شماها هم زیاد دیدم تحمیل عقاید کردید، ولی از نظر خودتون روشنگری و نمیدونم آگاهی و این چیزاست و چه بسا تو پیج افراد معروف اگه همراه اونا نشن چه فحاشی‌ها که نمیدن، جدیدا چند نفر معروف به کامنتهای این مدلی واکنش نشون دادن از الهام حمیدی تا متین ستوده و چند نفر دیگه که الان یادم نیست و تازه دارن متوجه میشن که یه عده بصورت باندی و گروهی میریزن تو پیجا و چقد شعار الکی میدادن و بزور و فحش میخوان طرف رو مجبور به واکنش به نفع اون قشر کنن

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘