2777
2789

دوستان این بیماری درمان پذیره؟ ینی کسیو دیدین به طور قطعی خوب بشه؟ زمانی که خوب بشن اسمشون از سامانه  افراد مبتلا به ام اس پاک میشه؟

..

نمیدونم اسم از سامانه پاک میشه یا نه 

ولی یک آدم پاکدست و حلال خور و مومن پیدا کن که نوره ی درمانی درست بکنه ، برای درمان ام اس و سرطان عالیه. 

ولی دقت کن حتما حتما حتما نوره با بهترین زرنیخ درست شده باشه ، زرنیخ پولکی یا نهایت زرنیخ شاخه طلایی 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله من ام اس داره شاید نزدیکه ۱۰ سااااله

و اصلاااا تا نگه کسی نمیفهمه چون اوااایلش رو چشمش اثر گذاش دید یکیشو گرفت ک بعدها خوب شد ولی کماااکان همش باید چکاپ بشه و دارو مصرف کنه بعید میدونم درمان قطعی داشته باشه خاله من خیلی پرسوجو کرد خیلی دکترای مختلف رفت ولی هیچکس نگفت یروزی میتونی دارو و اینا نخوری 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خاله من ام اس داره شاید نزدیکه ۱۰ سااااله و اصلاااا تا نگه کسی نمیفهمه چون اوااایلش رو چشمش اثر گذا ...

امیدوارم سلامتیشونو به دست بیارن به امید خدا❤

دکترای مشهور رفتن؟ینی حتی خارج کشورم نمیتونن درمان کنن؟

..
امیدوارم سلامتیشونو به دست بیارن به امید خدا❤ دکترای مشهور رفتن؟ینی حتی خارج کشورم نمیتونن درمان کن ...

خارج ک‌ نرفته دروغ چرا

ولی جاهایی ک‌همه گفتن دیگ خیلی خوبه و فلان رفته 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)