2777
2789

کارمزد رو بدی؟

دیگه پس چرا میگین 4 درصدی؟

همش کلاه برداری همش ربا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ام سود ماهانه ازمون برمیداره.بعد فکرکردیم همونه دیگه سودش. جایی نگفت ک سر سال باز باید سود بگیره.حداقل اگه یه اس ام اسی چیزی میدادن از قبل میدونستیم پول براش کنار بزاریم تو بدترین شرایط مالی ۹۷۰۰ازمون خواست.وسیله فروختیم پولشو دادیم🥲

از بچگی خیلی سختی کشیدم خیلی طولانیه بخام بگم ولی لطفا اگه میتونید برای خوشبختیم دعا کنید🙏🏻ممنون💕
ما ام سود ماهانه ازمون برمیداره.بعد فکرکردیم همونه دیگه سودش. جایی نگفت ک سر سال باز باید سود بگیره. ...

دقیقا ماله ما هم همینطوری نه از قبل گفتن نه بانک نه اس تازه فهمیدیم قسطامون رو بروز نمیکنن باید پول بدیم تو این نداری موندیم خدا لعنتشون کنه زندگی کردن تو این مملکت دیگه از زندگی سگ بدتره

ما ام سود ماهانه ازمون برمیداره.بعد فکرکردیم همونه دیگه سودش. جایی نگفت ک سر سال باز باید سود بگیره. ...

مگ چقدره وامتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الانم سیصد بالای ۲۳شده 

۳۵۰زیر23

ملت شادن نمیوونن چقد باید بدن هی هی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

قسط اول برای من ۷ مبلیون دویست تومنه

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔