2777
2789

سلام عزیزان،خانم ها من نیاز به منبع درامد دارم بخاطر دختر کوچیکم،مد نظرم اینه یه شاخه از ارایشگری اموزش ببینم که بتونم کار کنم،چون سرمایه کمی دارم میخام تا اونجای که میشی با اگاهی یه رشته رو دنبال کنم که به درامد برسم،ممنون میشم خواهرانه کمکم کنید که بتونم یه شاخه ای رو انتخاب کنم اموزش ببینم،اگه تجربه ای دارید لطف کنید بهم بگید

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
ناخن من مامانم ارایشگره میگه هیچی مث ناخن درامد نداره

بنظر شما زیاد نشده؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر شما زیاد نشده؟

اینطوری بخوای فکر کنی الان کلی وکیل داریم کلی مژه کار کلی دکتر...

برو تو دیوار شهر خودتون بزن ناخنکار ببین چند نفر میخوان

من تهرانم کلییی تو دیوار اگهی دیدم

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

همه ی رشته های آرایشگری درآمد دارن ب شرطی ک حسابی تلاش کنی و علاقه واستعدادم داشت باشی

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه ناخن میزنی ۴۵دقیقه نهابت۱ساعت ۳٠٠ میگیری تازه این حداقل قیمته

ممنون گلم،حالا بهش فکر میکنم،حالا میخام چندروز خوب تحقیق کنم ببینم چیکار میتونم بکنم،خیلی گیجم،

همه ی رشته های آرایشگری درآمد دارن ب شرطی ک حسابی تلاش کنی و علاقه واستعدادم داشت باشی

بعد از یادگیری چحور باید شروع کنم به کار کردن؟

من تتو میخوام‌یاد بگیرم میگن‌سودش زیاده

تتو بدن؟من تو این مورد استعداد ندارم

بعد از یادگیری چحور باید شروع کنم به کار کردن؟

ی مدت لاین اجاره کن مدل رایگان بزن...پیج بزنم نمونه کاراتوبیشترکن...بعد آگهی بزار باقیمت خیلی مناسب...بعدش ک مشتری جمع شد قیمتاروببر بالا و حرف ای تر کارکن..حتی آپدیت هم برو بعد

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

ممنون گلم،حالا بهش فکر میکنم،حالا میخام چندروز خوب تحقیق کنم ببینم چیکار میتونم بکنم،خیلی گیجم،

موفق باشی❤❤

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️