2777
2789
عنوان

نامزدی_بچه!!

162 بازدید | 10 پست

من چند وقت دیگه نامزدیمه تو این فاصله من با اون اقا خوب اشنا شدم چندجلسه رفتیم صحبت کردیم حتی مشاوره ازدواج هم رفتیم 

بعد یه موضوعی که لازم دونستیم راجبش حرف بزنیم بچه بود.

اون اقا میگه که من کم کم تا ۱۰ سال دیگه هم بچه نمی خوام. البته که منم واقعااا بچه نمی خوام.

حالا ممکنه ایشون بعد ازدواج نظرش عوض بشه؟ چون من واقعااا بچه نمی خوام 

اره احتمالش هست نظرش عوض بشه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم اینطور نشه؟ راهی هستت؟

نمیدونم

هیچکی از اینده خبر نداره

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
اینکه واقعا بچه نخوای با کسی که نهایت ده سال دیگه ممکنه نظرش عوض بشه  خیلی تفاوت هست ،سعی کن ا ...

بله خوب این موضوع به کنار 

اگر یک سال بعد ازدواج گفت بچه می خواد باید چیکار کرد؟

بله خوب این موضوع به کنار  اگر یک سال بعد ازدواج گفت بچه می خواد باید چیکار کرد؟

بله امکانش هست 

واقعا شرایط سخت میشه با وجود اینکه شما قصد بچه دار شدن ندارید

به خاطر همین میگم الان باید به توافق سفت و سخت برسید

😐🤷🏻‍♀️