2777
2789
عنوان

خانما فقط بیان

239 بازدید | 5 پست

بچه ها تو رو خدا خواهرانه راهنماییم کنید....

من ۱۳ ساله که ازدواج کردم...از همون شب عروسی با رابطه مشکل داشتم اصلا نمیدونستیم رابطه داشته باشیم...حتما ماه اول عروسی فقط یه بار اونم به سختی رابطه داشتیم...اینم بگم که من ترس داشتم و به شدت دردناک بود واسم.....گذشت و گذشت تا اینکه سال ۹۷ تصمیم گرفتیم باردار بچه داربشیم باهرسختی وبدبختی بود دوماه رابطه داشتیم پشت سرهم ومن ماه دوم باردار شدم....اما از زمانیکه باردارشدم تا یک سال و نیم بعدش اصلا اصلا رابطه نداشتیم بعدشم دیگه حس من که قبلا کم بود بدار شدم والان دیگه اصلا نمیتونم تحمل کنم که طرفم بیاد الان سه ساله که اصلا اصلا رابطه نداشتیم....البته اینم بگم که من خیلی خیلی سردم از طرفی درد خیلی زیاد دارم یه بی محبت هایی هم از طرف همسرم دیدم که باعث شد همه عشق وعلاقم کلا نابود بشه ...نمی‌دونید زندگی تو همچین شرایطی چقدر سخته....از طرفی ناراحتم که نیاز همسرم رو نمیتونم تامین کنم...از یه طرفم اصلا دلم نمی‌خواد بیاد کنارم ....از طرفی هم اصلا اصلا شرایط طلاق ندارم....بخدا به همسرم گفتم برو زن بگیر یا زن صیغه کن اما انجام نمیده...همسرمم از ای مردایی نیس که بره با یکی دیگه ونیازش رو تامین کنه...خواهش میکنم بگید چکار کنم

بچه ها بخدا تاپیک فیلم واقعیت ندارد...گوشی دست خواهرم بود شیطنت کرد وتاپیک الکی زد...منم بلد نبودم که بخوام حذفش کنم....خواهش میکنم راهنماییم کنید الان باید چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همسرت در میون بذار بگو ک بهت بیشتر محبت و توجه کنه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))