2777
2789
عنوان

کسایی که نمازمیخونن🥹

530 بازدید | 40 پست

توروخدا بهم بگین من چرا اینجوریم 

دوس دارم نمازبخونم ولی نمیتونم 

همش احساس گناه میکنم میخوام باخدا حرف بزنم بهش نزدیک شم ولی یا حوصله ندارم یاخوابم میاد   همش خوابم میاد  من چرا اینطوریم        بهم بگید لطفا چیکار کنم نمازامو بخونم  چند روز ی میخونم ولی تایه چیزی میشه ترک میکنم     خدایا کمکم کن😭

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

انرژی منفی دورتو با ذکر استغفرالله پاک کن بعد خودت راغب میشی به نماز. هر چقدرم بیشتر نماز رخونی آرامش و شادی و انرژی بیشتری در خودت حس میکنی. قران هم هر روز بخون به فارسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه کاهل نماز بیشتر از تارک الصلاه عزیزم 

بخون 

اول اذان بخون هر کاری داری بذار زمین 

مثلا ۱۰ دقیقه وقت میگیره 

همین عذاب وجدان و ناراحتی نشون میده خدا دوستت داره گل

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

گناه کاهل نماز بیشتر از تارک الصلاه عزیزم  بخون  اول اذان بخون هر کاری داری بذار زمین&nb ...

چقدر با حرفات جون گرفتم       کاش بتونم و این غمو از دلم دور 

شیطونه.. اگه اراده کنی بخونی بعدش اگه بدونی چه حس خوبی داری

قبلا نمازمو میخوندم    الان انگار یه چیزی تو وجودم تنبلی میکنه     حسشو درک میکنم خیلی حس خوبیه

چقدر با حرفات جون گرفتم       کاش بتونم و این غمو از دلم دور

❤❤

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کار شیطون معلومه دوست نداره‌انجام بدی هروقت خواستی دیدی نمیتونی چندتا لعنت بر شیطون بگو و بلند شو

مرسی عزیزم بابت جوابتون 

میگم بنظرت ربطی به دعا و جادو اینا نداره

مرسی عزیزم بابت جوابتون  میگم بنظرت ربطی به دعا و جادو اینا نداره

نه اصلا صددرصد کار شیطون هدف اون دوری از خدا و ناامیدی از خداس ک هرروز تو گناه بیشتر فرو بری پس وقتی دست و پا میزنی بری سمت خدا میخواد مانع بشه اما تو فقط از خدا بخواه دستتو ول نکنه

انرژی منفی دورتو با ذکر استغفرالله پاک کن بعد خودت راغب میشی به نماز. هر چقدرم بیشتر نماز رخونی آرام ...

شما چیکار میکنید یعنی مث من نیستید نمازاتون رو سر وقت میخونید        شوهرمو خانواده شوهرم همشون نماز خونن فقط من بیشور....همیشه مادر شوهرم دعوام میکنه