2777
2789
اون تاپیک قفل شد ۷ و ۵ همچینم حکومت نظامی نیست ی روزایی ک ما فیلمی چیزی بخوایم ببینیم حرف بزنیم وق ...

والا من یه پسر ۴ ساله دارم تا مطمعن نشه من و باباش خوابیم ، نمی‌خوابه ، حتی اگه تا صبح بیدار باشم با من بیداره، این خیلی بده واقعا ، همیشه حسرت اونایی رو میخورم که بچه های این شکلی دارن ، دوستمم اینجوریه، ماها حریم خصوصی نداریم ، نمی‌دونم شاید بزرگتر بشه بهتر شد ، تجربه بچه دیگه رو ندارم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
والا من یه پسر ۴ ساله دارم تا مطمعن نشه من و باباش خوابیم ، نمی‌خوابه ، حتی اگه تا صبح بیدار باشم با ...

برا من دوتان شاید برای همین می مونن

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من دوتان شاید برای همین می مونن

شاید ، این که گوش میدن و پایبند هستن خیلی خوبه ، دوستمم دوتا داره ، یه پسر یه دختر

شاید ، این که گوش میدن و پایبند هستن خیلی خوبه ، دوستمم دوتا داره ، یه پسر یه دختر

برا منم پسرم بزرگتره دخترم کوچیکه

البته اذیت و حرف گوش نکردنم دارن ولی اینکه خودشونو قاطی ما نمیکنن خوشم میاد از اول اجازه ندادم

برا منم پسرم بزرگتره دخترم کوچیکه البته اذیت و حرف گوش نکردنم دارن ولی اینکه خودشونو قاطی ما نمیکنن ...

دخترا حرف گوش کن ترن ، پسر دو برابر دختر زحمت داره شاید هم بیشتر ، بهر حال خدا حفظشون کنه ، قطعا نوع تربیت شمام تاثیر گذاره 

دخترا حرف گوش کن ترن ، پسر دو برابر دختر زحمت داره شاید هم بیشتر ، بهر حال خدا حفظشون کنه ، قطعا نوع ...

عزیز دلی

❤️