خانوما دعای مجرب برای فروش ملک اگه دارین ممنون میشم راهنماییم کنید و ذکر گفتن برام راحت تره چون حال جسمی خوبی ندارم نمیتونم چند ساعت بشینم قران یا نماز خاصی بخونم ممنون میشم ازتون
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77 ذکری ک میخای و مجربه و حاجت گرفتن ازش داخل این ...
ممنونم لطف کردین🙏🏻
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما هم میخوایم بفروشیم یه جا رو بیعانه دادیم حالم اصلا خوب نیست همش نگرلنم
اگه دعای مجرب پیدا کردم برات میفرستم یادم اومد خاله م ب مامانم دعا داد خونه مامانم اینا زود فروش رفت اونو پیدا کردم برات میفرستم