2777
2789

هرجا میریم..

خرید...عروسی...مهمونی..بیرون...رستوران..دکتر..و...هرجا میریم کسی برای بار اول لاما اشنامیشه باحرف میزنه میگه تازه عروسی کردین یا نامزدین؟!؟!؟؟درصورتی ک ما هشت سال ایناس باهمین❤️🙄🙄

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

حرکات عاشقانه دارین ؟ 😍

یا حرکات خزه عاشقانه دارین ؟🤣

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرکات عاشقانه دارین ؟ 😍 یا حرکات خزه عاشقانه دارین ؟🤣

لوس بازی درنمیاریم اصلا..ولی خب همه جا دست و داشتیم..و خیلی باهم می‌خندیم و جورین کلاهمو دوست داریم...بنظرت همین دلیلشه؟!؟

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

👍👍😂😂

یا این افتادم من و عشقم ی تیمیم بدون هم یتیمیم😂😂😂

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
لوس بازی درنمیاریم اصلا..ولی خب همه جا دست و داشتیم..و خیلی باهم می‌خندیم و جورین کلاهمو دوست داریم. ...

ای جون دلم عشقتون پایدار الهی بحق امام حسین 😍

اره گلم احتمالا بخاطر همیناس لوس بازی و شوخی کردم یکم جو عوض شه حلال کن خواهری 

ولی هر جا رفتین قبلش ی صدقه بگیرو آیت الکرسی بخون و برو و برگشتین هم گلپر دود کن 

ای جون دلم عشقتون پایدار الهی بحق امام حسین 😍 اره گلم احتمالا بخاطر همیناس لوس بازی و شوخی کردم یک ...

عب ندارم بابا😂😂😂

عب ندارم بابا😂😂😂

فداتم 🤣