2777
2789

اصلا مخاطبم همه نیست مخاطبم اون ۱۰ درصد بی فرهنگ‌هستن 

معلوم نیست یک عده خودشون چه تحصیلاتی دارن یا مورد داشتیم طرف بین تاپیک های خودش در مورد کنکور و اینا حرف زده بود یعنی خودش در آرزوی پزشکی بود 

ولی تو تاپیک ها هر چی لایق خودشه در مورد پزشک ها گفته 

خانوما 

چرا باید یک عده تون انقدر کوتاه نظر باشید که تا یکی میگه پزشکم بهش بپرید ، والا کسی نمیگه پزشکی خاصه ولی وقتی فقط  شغل پزشکی رو میکوبید این نشون از چیز های دیگه است 

شاید آرزوی دست نیافته ، شاید تحصیلاتی که خودشون نداشتن 

البته خدایی دبیر هارو هم دیدم میکوبن 

اینکه میای میگی الان همه میتونن پزشک بشن 

این نشون از بی سوادیه  که حتی از اوضاع پذیرش رشته ها خبر نداره طرف 

پشت هر اکانت 

یه آدمه یه دله 

نگید اینطوری 

لاقل محترمانه نظر بدین 

با لحن چاله میدونی درباره یک رشته آکادمیک نظر میدی ؟‌تو حتی حق نداری در مورد رشته های بدون کنکور با این لحن نظر بدی 

اینجا کلا همه چی و میکوبن

به دل نگیر

هنوز بعضی عزیزان تاکید میکنم بعضی

به این سطح از فرهنگ و درک نرسیدن که همه مشاغل محترم هستن

حتی یک کارگر ساختمانی حتی یک پاکبان

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مخلص هرچی پزشک شریف که علم پزشکی داره و علمش رو وسیله کمک به بیماران کرده هم هستیم.

مشکل با اونها است که پزشک می‌شن که گرسنگی‌ها و فقر و عقده درونی شون رو جواب بدن و آخر بدون سواد درست و درمون پول و پله به هم بزنند و بیمار رو ابزار پر کردن جیبشون می‌بینن!

فعلا ک پزشکی و دندون و دارو و کلا چزشک بودن واسه پزشکا هم پول اورده هم  بیشترشون با شخصیتن هم موقعیت اجتماعی اورده هم ازدواج خوب و کلی چیزای خوب دیگه

هرکیم میگه بده عقده‌شو داره😂

اینجا جاییه که ۱۰ میلیون حقوق معلم رو کم میدونن ولی ۸ میلیون حقوق پزشک (رزیدنت) رو زیاد میدونن

اینجا جاییه که اعتقاد دارن آرایشگر هرچی برینه توی مو و صورت و خدا میلیون هم از مشتری بگیره بهش میگن مریم جون ولی اگر پزشک بابت عمل سخت آنوریسم یا سزارینی که اصرار خود مریضه دستمزد بگیره میگن پول حروم

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

فعلا ک پزشکی و دندون و دارو و کلا چزشک بودن واسه پزشکا هم پول اورده هم  بیشترشون با شخصیتن هم م ...

والا واسه من که نه پول اورده نه ازدواج خوب

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره