2777
2789

بنظرتون جاری ای که لباس سفید میپوشه توی عروسی فازش چیه؟ اصلا منظوری داره؟ بعد اونوقت جاری ای که هم لباس سفید میپوشه هم توی جایگاه عروس با شوهرش عکس میگیره چی؟ حساسیت به خرج میدیم یا چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خواهر شوهرم دقیقاً این کارو کرده بود یه لباس بلند سفید پوشیده بود اون آرایشگاهی که من رفته بودم اومده بود دقیقاً شینیون و میکاپشو شبیه من کرده بود فقط یه لنز آبی نذاشته بود توی چشماش که شبیه چشمای من بشه و موهاشو رنگ موهای من نکرده بود همین همه تو عروسی به من می‌گفتن انگار که یه داماد دارید با دو تا عروس

به نظر من اینجور آدما عقده دارن دیگه دلشون می‌خواد یه جوری عقده‌هاشونو خالی بکنن وگرنه چه دلیلی داره که بخوان همچین کاری رو بکنن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین من خواهر شوهرم دقیقاً این کارو کرده بود یه لباس بلند سفید پوشیده بود اون آرایشگاهی که من رفته ب ...

اون عجب ادمی بوده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

چه کار زشت و بیخودی.جاریا چرا حسادت میکنن به زندگی جاریشون؟ مگه زن اون یکی برادر نیستن؟پس چرا دلشون این یکی برادر رو هم میخواد؟

خدا رو شکر جاری های من با وجود همه تبعیض هایی که مادرشوهرم قائل میشه و بدگوییاش پشت سر هممون هیچوقت همچین اعمال قبیحی انجام نمیدن

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون عجب ادمی بوده

دقیقا

بعد تو فیلم جشن عقدم دائم کنار من ایستاده توی همه فیلم هست انگاری که دقیقاً دو تا عروس با یه داماد عروسی کردن انقدر که کارش زشت بود همه می‌گفتن همه یعنی یک نفر نبود که تو تالار نگه این چرا این کارو کرده 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
طبیعتا همه میدونن ولی فهم و شعور و اصالت آدما اینجور مواقع مشخص میشه اونو ممکنه همه ندونن ولی با این ...

فهم و شعور و اصالت کسی با لباس سفید پوشیدن نمیره زیر سؤال این حرفها چیه .

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤