2777
2789

دخترم۶سالشه بردم مدرسه .توی مدرسه کسی نیست باهاش بازی کنه ودوست بشه.خودشم پیش کسایی میره که نباید بره .دلم براش میسوزه بغض گلومو گرفته خیلی تنهاست 😭😭😭

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم پیدا میکنه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

یعنی چی میش کسی که میره که نباید بره؟

همه بچه ها تو مدرسه تنهان و خودشون دوست پیدا میکنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزممم 😅 درک میکنم ولی نگران نباشید عادیه این مسائل

دخترم خیلی مهربونه الهی بمیرم براش با بغض ازش جدا شدم اونم میگفت مامان نرو😭😭😭😭

منظورت همکلاسی های دخترت هستن

باید یاد بگیره خودش ادم مناسب رو پیدا کنه

منم پسرم همین مشکل رو داشت سال اول 

الان بهترشده و دوست پیدا کرده،

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
عزیزم😢یعنی نمیتونه برای خودش دوست پیدا کنه؟

چرا خیلی اجتماعیه دوست داره با اونهایی که دوست ندارن دوست بشه💔💔💔😢😢

یعنی چی میش کسی که میره که نباید بره؟ همه بچه ها تو مدرسه تنهان و خودشون دوست پیدا میکنن

با دخترایی که تمایل ندارن با دخترمن دوست بشن

این طفلکی میره با اونا اوناهم محل نمیدن به دخترمن😔😔💔

منظورت همکلاسی های دخترت هستن باید یاد بگیره خودش ادم مناسب رو پیدا کنه منم پسرم همین مشکل رو داشت ...

این طفلکی میخاد با کسایی دوست شه که دوسش ندارن

نمیدونم چکار کنم😭

فقط به بچتون مستقل بودن و آویزون نبودنو یاد بدین و اصلا دلسوزی بیجا نکنید و زیاد به مدرسه ش رفت و آم ...

خب چطوری مستقل بودن رو یادش بوم چکار کنم؟؟؟تو رو خدا نصیحتم کن یادم بده