2777
2789

میتونستید درس بخونید؟

پدر فوت شده...

مادری ک فقط غر میزنه و با مرد متاهلی ک رابطه جنسیم داشته باهاش مدام حرف میزنه...چت و پیام و هرچی

و تو میبینی اینارو

همه کارای خونه رو میندازه گردن شما و اینو بهونه میکنه ک داره کار میکنه...ی روز اگ یکی از کارا انجام نشه اونقد غر میرنه و فحاشی میکنه ک گریت بگیره

حتی بلد نیست با خواستگارایی ک داری درست برخورد کنه 

خدایی بگین فقط تو مورد اولش یکم فک کنید ببینید میتونید درس بخونید

یا من واقعا دارم بزرگش میکنم؟💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم بزرگش نمیکنی سخته من یکم افسردگی دارم درس خوندن مرگمه یکم بحثم میشه با خانوادم یا دوستم د ...

خیلی قوی بودم خستم😭💔

منم دقیقا افسردگی دارم...اضطراب شدید گرفتم

شرایط سختی داری ولی مگه جز ادامه دادن و نجات خودت راهی داری؟پس همه تلاشتو بکن تو حرف اسونه ولی تو عمل ادم له میشه ،به این فکر کن تو این یه سال اگه له نشی سالای اینده ات تباه میشه و زندگیت روز به روز بدتر میشه،همیشه درس خوندن شاید بهترین گزینه نباشه ولی برای تو که حامی تو زندگیت درحال حاضر نداری شاید بهترین گزینه اس تا خودت برای خودت حامی بشی

شرایط سختی داری ولی مگه جز ادامه دادن و نجات خودت راهی داری؟پس همه تلاشتو بکن تو حرف اسونه ولی تو عم ...

نمیدونید چ حالیم

دلم میخاد فقط یکی بغلم کنه بلند بلند گریه کنم💔

میترسم ازینکه سال دیگم مجبور ب تحمل این شرایط بشم

کنکور واسم همه چیز شده

نمیدونید چ حالیم دلم میخاد فقط یکی بغلم کنه بلند بلند گریه کنم💔 میترسم ازینکه سال دیگم مجبور ب تح ...

همه تلاشتو بکن سال دیگه این موقع دانشجویی به امید خدا،اگه دلت گرفته و کسی رو نداری کنارت باشه با خدا حرف بزن قران بخون تا اروم بشی