2777
2789
انشاالله گلم برات حمد میخونم

ممنون عزیزم منم برای شما میخونم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
فکر اینکه دو هفته دیگه برای دفعه ۴ام آی وی اف قراره بکنم

اوووووف منم قرار بود چند روز دیگه برم تو سیکل انتقال ولیییی عفونت شدید گرفتم صبح هم باید برم دکتر این ماه هم کنسل میشه ماه بعدم نمیتونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر کوچیکم یکم تب داره

دائم بهونه میکنه

بیدارم مواظبشم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
مد نشده گلم من الکی گفتم  ما بیدار بودیم دخترخالم اینا گفتن ما مردیم از تنهایی خوابمونم نمیاد ...

جغدهای مهمون نوازی هستین😂🤍
خوش بگذره...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
فداتشم عزیزم توکل به خدا انشاالله

روز شنبه متعلق به بانو ام البنین 

ب نیت ایشون امروز کاراتو بکن غذاتو درست کن و ازش بخواه ب عباسش قسمش بده

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
اوووووف منم قرار بود چند روز دیگه برم تو سیکل انتقال ولیییی عفونت شدید گرفتم صبح هم باید برم دکتر ای ...

منم آنفلوآنزا گرفتم خراش دادم وگرنه منم مینداختم ماه بعد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خوش باشید یه چای هم باشه تازه دم به به

بساط چایی و قلیون و ایناس 

مرسی جونم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من جابجای دارم بچه کوچیک دارم میخام بیام طبقه بالای پدر شوهرم اونجا وسایلمون جمع کردیم دست تنهاییم همسرم طفلی سه روزه دارهجمع میکنه هععیییییی داغونم اصن یچه هام اینقد اذیتم میکنن  پسرم دوسالشه دخترم پنج ماه ایقد حرص و حوش خوردم شیرم کم شده خدایا خودت یه نگاه کن بهمون 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببخشید خون ریزی و کم نمیکنه اسید فولیک؟

نه

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜