2777
2789

خواهر شوهرم عمه شوهرش فوت کرد اومد دم در مادرشوهرم با بچه شو گذاشتش و رفت شب هم خونه خانواده شوهرش موند فرداش اومد سر زد گفت اومدم دنبال مامان اینا بریم  یه ساعت موند  صبحونه خوردن و بچه و مامانشو برد 

فوق العاده بی ادب پسرش و تو اون تایم نزدیک سی صد بار منو صدا زد کاغذ بده ، گرممه ، پنکه رو بزار اینجا ، حالا پتو بهم بده منم دستم درد میکرد نمیتونستم تکون بدم 

آخر سر یه نفر که خونه دار بود رو مسخره کرد و گفت فلانی خونه داره بیکاره ، منم خونه دارم

طبیعیه ناراحتم ؟

و اینم میدونم به خاطر بی ادبی پسرشو نبرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه راجع به مشاغل نظر داده؟ ننش چکارست؟ اگر شاغله بگو‌خانه دار بشه بشینه بچشو تربیت کنه

مادرش پزشکه ، همسر من عمل کرد بعد از دو هفته فقط اومد که به فاتحه عمه شوهرش برسه و موند اونجا و خواهر شوهر خودش با شوهرش دعواش شد اینقدر خوشحال بود از دعوا خانواده شوهرش از ساعت دوازه بچه شو گذاشت فردا ده صبح اومد بردش 

دفعه قبل هم همسرم میخواست آب ماشین خواهر شوهرمو چک کنه میگفت آروم مراقب باش این ماشین 700 میلیون قیمتش

12 سالشه و یه حرفایی میزنه باورت نمیشه تو اون یه روز اینقدر منو صدا زد داغون شدم هرچقدر هم میگفتم چرا نبردش باخودش یا مادرش اگه میخواد شب بمونه بره پیشش ، هیچی 

مادرش پزشکه ، همسر من عمل کرد بعد از دو هفته فقط اومد که به فاتحه عمه شوهرش برسه و موند اونجا و خواه ...

معلومه پیشش اینا رو میگم بچه حرف رو از شکم مادرش نمیاره حتمآپیشش گفتن ماشین ما اینقدره یامثلآ خانه داری خوب نیست اینا این بچه هم بی ظرفیت شده داره پز میده مثلآ 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

مادرش پزشکه ، همسر من عمل کرد بعد از دو هفته فقط اومد که به فاتحه عمه شوهرش برسه و موند اونجا و خواه ...

نه خیلی هم کوچیک نیست حالیشه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

۱۲سالشه یه کم میتونی جوابشو بده با ملایمت

معلومه پیشش اینا رو میگم بچه حرف رو از شکم مادرش نمیاره حتمآپیشش گفتن ماشین ما اینقدره یامثلآ خانه د ...

تا حالا منو خونه شون دعوت نکردن نمیگم اونا زیاد میان ولی گذرشون بخوره مثل این مورد بچه شو گذاشت ، و واقعا من زورم اومد ، بخصوص از تربیت و حرفای این بچه و از اینکه حتی عیادت برادرش نیومد ، حتی چند بار شبش همسرم گفت ببینید کی میاد ، بیاد آمپول بزنه اما گفت دیگه دیر وقت فردا ، اونجا موند چون اونا داشتن دعوا میکردن این حال کرد انگار رفته بود عروسی موقع برگشت اینقدر خوشحال بود من اگه خودش میومد  میموند به نیت عیادت از همسرم و سر زدن میگفتم اشکال نداره 

تا حالا منو خونه شون دعوت نکردن نمیگم اونا زیاد میان ولی گذرشون بخوره مثل این مورد بچه شو گذاشت ، و ...

اشتباه تایپی رو درست میکنی؟ کی حال کرد انگار رفته بود عروسی؟

۱۲سالشه یه کم میتونی جوابشو بده با ملایمت

چی بهش میگفتم آخه دقیقا گفت مادر دوستم انتظار داره بابای من بره مدرسه ، اون خودش بره خونه داره بیکاره ، بابای من از صبح میره سرکار تا ساعت فلان خسته میشه  ، من بیشتر هنگ بودم 

اشتباه تایپی رو درست میکنی؟ کی حال کرد انگار رفته بود عروسی؟

خواهر شوهرم دیگه رفته بود فاتحه ، عمه شوهرش اینقدر اونجا بهش خوش گذشت و شاد برگشت انگار از عروسی اومده بود 

چی بهش میگفتم آخه دقیقا گفت مادر دوستم انتظار داره بابای من بره مدرسه ، اون خودش بره خونه داره بیکار ...

خوب مستقیم به شما اشاره نکرده یه چرت وپرتی پرونده حواسش نبوده به طرف مقابل که شماهم خانه داریتواین سن طبیعی به نظرم ،به دل نگیر