2777
2789
عنوان

هررر شلواری میپوشم بد میشه

178 بازدید | 24 پست

قدم کوتاهه و پاهام چاقه مخصوصا رون و با…سن و پشت ساق

هر شلواری میپوشم تو پام بد وایمیسته و چروک میخوره  

دلم می‌خواد شلوارام راسته صاف باشه ولی نمیشه 

چه مدل شلواری بپوشم؟؟؟

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی

جدی میگم ....یکی ک لاغره دوس داره پاش چاق باشه یکی که چاقه دوس داره لاغر باشه....پولداره دوس داره سالم باشه سالمه دوس داره پولدار باشه و..‌. اینجوریه ک هرکی یه دردی داره و هیشکی راضی نیست

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
جدی میگم ....یکی ک لاغره دوس داره پاش چاق باشه یکی که چاقه دوس داره لاغر باشه....پولداره دوس داره سا ...

اره خوب….

ولی راه حل هم داره دیگه…دنبال راه حل بودم…

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
جدی میگم ....یکی ک لاغره دوس داره پاش چاق باشه یکی که چاقه دوس داره لاغر باشه....پولداره دوس داره سا ...

والا بخدا پاهای من مث پای مرغه خشک ولاغر ولی اهمیت نمیدم شلوار اسکینی هم میپوشم 

خب اگ جذب بپوشی ک چاقی پاهات بیشتر معلومه بوتکاتم ک بالاش تنگه مام هم ک زیاد فرقی نداره باراسته میمو ...

😭😭😭کلا شلوار نپوشم بهتره انگار 

باید برم سراغ پیراهن بلند و دامن🧐

ولی مهمترین چیز که یادم رفت بگم اینه که واقعا خودت رو دوست داشته باش و بپذیر

ممنون از راهنماییت 

فعلا از خودم متنفرم🥲

والا بخدا پاهای من مث پای مرغه خشک ولاغر ولی اهمیت نمیدم شلوار اسکینی هم میپوشم 

بخدا دنیا ارزش نداره فقط باید به خودت عشق بورزی و حال خودت رو خوب کنی چه بسا کسانی ک پا ندارن

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است