سلام من روز دوم پریودیم از مقعد رابطه داشتم و حس میکنم مقداری اسپرم دور مقعد یا نزدیک واژن ریخته شد و دوره پریودیم چهارروزه بود ولی یه روز بعد پریودی من تخمدانام و لگنم درد میکنه و تیرمیکشه اینم بگم اون شب سرما به دلم خورده بود ممکنه از سرما باشه یا نه؟
خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با اجازه استارتر خانما من رژیم گرفتم واسه جنسیت پسر ۱ماه دیگه اقدام میکنم تواین ماه اخر گرمیجات فراوان مصرف کنم بنظرتون خوبه یانه؟
خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته