2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو بارداری موهام پر شد،اصلا ریزش و شوره و موخوره نداشتم.ولی بعد بارداری مثل قبل شدم.فکر کنم هم بخاطر داروهای ویتامین و آهن بوده ک میخوردم.هم ک تو بارداری بدن املاح بیشتری و نگه می‌داره

پرم بشه بعد زایمان باز میریزه تو دوران شیردهی اکثرا ریزش مو پیدا میکنن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من تو بارداری موهام پر شد،اصلا ریزش و شوره و موخوره نداشتم.ولی بعد بارداری مثل قبل شدم.فکر کنم هم بخ ...

من موهام کم بوده از اول الآنم ریزش دارم کمتر شده شوره و موخوره هم دارم کاش میشد پر شه و پر بمونه

من کراتین کردم کم پشت شده قبلاا خیلی پر بود💔 میشه کاریش کرد

اره موهای ریخته شده برمیگرده فقط نیاز به صبر و حوصله‌ی بالایی هست

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
یه پودر تقویت مو و ناخن و .... از داروخانه گرفتم

قیمتش چنده؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

قیمتش چنده؟طریقه مصرف؟

من یه ماه پیش خریدمش ۳۵۰ تومن که ۱۵ عدد ساشه توش هست 

یه ساعت قبل از ناهار با یه لیوان اب قاطی میکنم و میخورم 

جالبه غیر از مو و ناخن واسه غضروف سازی و پوست صورت هم خوبه باعث سفت شدن پوست و جلوگیری از چین و چروک و از بین بردن لکه ها میشه 

اما با یکی دوتا ساشه نه هااااا چند دوره مثلا ۱۲ هفته باید مرتب هر روز بخوزی

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
۳۵۰ تومن البته یه مارک دیگه به اسم گلد هم خوبه که قیمتش ۵۵۰ تومنه 

خوبه بعد از چن دوره نتیجه گرفتین؟

خوبه بعد از چن دوره نتیجه گرفتین؟

من تو هفته ششم بود که اطرافیان بم گفتن چه موها و پوست صورتت خوب شده 

تو هفته دهم خودمم داشتم تغییر ر‌ متوجه میشدم 

البته دوست عزیز بدن با بدن فرق داره ممکنه واسه شما زودتر یا دیرتر جواب بده

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند