لطفا تا زوده جدا شو..همسر قبلی من ازدواج کردیم هیچ مشکلی نداشت اما بعد ازدواج رفت سمت قمار هی امروز وفردا کرد واسه ترک کردنش اما نکرد در کنارش افتاد به قرص خوردن منم جدا شدم ...فقط هفت ماه باهم زندگی کردیم ...نمیتونه بزاره کنار عزیز من بعد خداییکه نکرده به مشکل میخوری فکر نکن بری زیر یه سقف دلگرم میشه و خوب میشه اینا همه اش خیال واهیه ...زمان عقد ونامزدیه دورانیه که فرد سعی میکنه بهترینه خودش رو نشون بده حالا که ایشون از حالا اینجوریه پس امید به بهبودش نداشته باش شاید یه تایمی کنار بزاره اما با کوچیکترین بهانه یا اگه مشکلی تو زندگیتون پیش میاد میره سمتش پس لطفا به خودت رحم کن ما فقط یه بار زندگی میکنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره بعد سه سال با پسرعموم ازدواج کردم دوازده سال ازم بزرگتره اما خداروشکر میکنم که این اتفاق افتاد که الان زندگیم عوض بشه و خوب باشه ..وقتی هم که جدا شدم یه دوره افسردگی داشتم چون خیلی همسر سابقم رو دوست داشتم اما منطق رو به دلم ترجیح دادم
ارهمنمدوسشدارمبعضیا میگم اگدوسش داری بمون اماهمدوسشدارم هم عقلممیگزندگیپر چالشی در ...
عزیزم هیچکی جای تو نیست خودت بهترین تصمیم گیرنده ایی ما فقط میتونیم تجربه هامونو بهت بگیم...بنظرم با دکترش حرف بزن...از مشاور کمک بگیر ..برای رفتن زیر یه سقف عجله نکن ...رفتاراشو زیر نظر بگیر و اگه به این نتیجه رسیدی که باهاش بری زیر یه سقف لطفا تا مدتی حداقل چند سال بچه دار نشو
ببخشید اما به عنوان یه خواهر منم نظرم همینه ....مطمعن باش که موقعیتای بهتری میتونه برات رقم بخوره شک نکن ...خواهش میکنم بخاطر ترحم و دلسوزی آینده خودتو تباه نکن
اره میدونی خود جدایی هم ی قدرتی میخاد ک متاسفانه من اونو ندارم دارم همه تلاشمو میکنم کبتونم ...
منم همین فکر رو میکردم من چهار سال همه کار مردم که به این پسر برسم رسیدم و هفت ماهه تموم شد ..آره بعدش عذاب کشیدم سه روز کامل تو رختخواب بودم عین جسد اما کم کم کنار میای ...من رفتم آرایشگاه آموزش دیدم با دوستان بیرون رفتم ..کتابخونه ثبت نام کردم ..خودمو با خواهرام و مادرم سرگرم کردم ..سریال میدیدم ..تا یکسال هم گوشی دستم نگرفتم حتی یه گوشی ساده..کم کم تو یه باشگاه مشغول کار شدم و یواش یواش همه چی عادی شد