2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خاصیش نمیشناسی که بگی لوکیشن بزنم برم اونجا مثلا مغازه و صنایع دستی و فضای خانوادگی طور داشته ب ...

اگه اونجوری میخوای برو سمت میدان شهرداری همه جم میشن فضای خوبیه 

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!

همشون تا تاریک میشه میرن تو خونه هاشون ، فقط سوپری و غذا خوری باز میمونه ، ما رفتیم شب خواستیم بریم گردش مثل شهر ارواح شده بود اصلا با تهران و کرج زمین تا آسمون فرق داره

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
همشون تا تاریک میشه میرن تو خونه هاشون ، فقط سوپری و غذا خوری باز میمونه ، ما رفتیم شب خواستیم بریم ...

عی بابا واقعا؟ من اومدم الان ساحل قو رو برم اینجوری بود فقط دو سه تا ماشین لب ساحل بودن که حقیقتا دیگه جرعتم نشد برم😅 گفتم برگردم تو خود رشت بچرخم 

میدون شهرداری رو بودم اونجا الان

جای دیگه فکر نمیکنم باشه

یکم سمت گلسار اینا فلافلی و اینا به صورت کافه خیابونی هستن اونام هم جالبه سمت خیابان سعدی 

عی بابا واقعا؟ من اومدم الان ساحل قو رو برم اینجوری بود فقط دو سه تا ماشین لب ساحل بودن که حقی ...

انزلی جای بدی رفتی دیگه

باید بری بلوار