2777
2789

رسم اتون چیه؟

با حتی نیان هم بهشون تلفنی خبر بدن؟؟؟

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.

نه نمیبریم فقط مامان بابا و خود پسر 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی همیه یه داداش مزخرفی هست که هیچ غلطی تو خانواده نمیکنه ولی الکی توقع داره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

برای خواهرم وقتی اومدن خاستگاری کل خواهر و برادرها بودن از من جلسه اول برادر شوهر بزرگم اومد بدون زن ...

اینکه به کسی نگن با بهونه اینکه می‌خواستیم جور شه به نظرتون قابل قبوله؟

تلفنی هم خبر‌ندن خیلی ضایع است درسته؟

اره دیگه. من الان برا خواهرم کوچیکم خواستگار بیاد بعد مامانم به من نگه یکم ناراحت میشم . شاید مراسم رسمی نیست حتما لازم به حضور من نباشه اما خوب بی اطلاع بودن یکم ..... شاید رابطه شوند با اون بزرگترها خوب نیست که نگفتن؟

اره دیگه. من الان برا خواهرم کوچیکم خواستگار بیاد بعد مامانم به من نگه یکم ناراحت میشم . شاید مراسم ...

نه همه چی اوکی بوده ولی جالب به شوهر من نگفتن 

حداقل باید میگفتن میخوایم بریم ببینیم قبول میکنن یا نه اگر قبول کردن شما روهم دفعه بعد میبریم

دقیقا 

بی احترامی به برادر یا خواهر بزرگتر همینه

از نظر من لازم نیست بگن پسره و دختره همدیگه را خواستند به توافق رسیدن اطرافیان نظر بی جا میدن باعث دلخوری کدورت میشه امروزه سنتی نیست

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞