2777
2789
عنوان

درماه چقدر خرجتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 85 پست
من دانش جوام هرماه بابام یه تومن میریزه کلی هم اضافه میمونه

واقعا چطورییی من پول دستم نمیمونه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ماهانه بین ۱۱ تا ۱۷ تومن درآمدمه و بجز ۳ میلیونش که سهم من از خرج خونمونه مابقی رو معتقدم باید خرج ...

مگ شغلت چیه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانش جوام هرماه بابام یه تومن میریزه کلی هم اضافه میمونه

توروخدا بگو چجوری ی تومن اضافه ام میمونه برات؟اونم دانشجو؟من کلاس برم ماهی فقط۳ ۴ تومن خرج اسنپمه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من خیلی البته خودم شاغلم. پول لیزر، کلاس موسیقی، بنزین، پول باشگاه و بدتر از اون رژیم، قهوه و انرژی‌زا

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

نهایت ۱۵ خرج من و همسرم و بچم (بدون مهمونی و سفر و لباس)

ماهی ۳۵ قسط داریم چون زمین فروختیم خونه خریدیم ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

واقعا چطورییی من پول دستم نمیمونه

من اضافه های چند ماه رو جمع میکنم و باهاش مثلا یه مانتو میگیرم

سخت نیست پس انداز کردن 

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
ادمینم عزیزم

ادمین پیج؟امقدر درامدش بالاست؟😐

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
به طرز غیر قابل باوری این ماه ۷۰ تومن خرج کردیم سه نفریم

😐مگ چیه شغلاتون؟

یه زمانی پولدار بودم و خرج ماهانه ام زیاد میشد نه اینکه به شوهرم فشار بیارم..خودش بهم پول میداد لباس کیف و کفش وسیله خونه لباس بچه ها طلا و.....هر چی میخواستم میخریدم ولی حالا چند ساله همه چیزمون رو ازمون دزدیدن و اوضاعمون رو به هم ریختن شوهرم از شغلش بیرون اومد و تمام اون طلاها و پس اندازمون همه رفت تو رو خدا شما که دلتون پاکه دعا کنید زودتر به پولمون برسیم و اون دزد به سزای عملش برسه ...