2777
2789
عنوان

سرطان سینه

226 بازدید | 22 پست

دوستان کسایی که سرطان سینه میگیرن وقتی جراحی میکنن(چه کامل سینشون بردارن چه قسمتی)بعدش راهی برای بازسازی و زیبا سازی هست؟اگه هست تاثیر داره یعنی شبیه سینه خود شخص میشه ؟

و در نهایت دو سوال اصلیم این بود.

اولی که موقع رابطه جنسی خیلی مشخص که سینه خود شخص نیست برای طرف مقابل یا نه؟

و دومی اینکه خود شخص مبتلا به سرطان که بازسازی کرده دیگ هیچ حسی از اون سینه موقع رابطه نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلماگر به هاله دست نخور ه حس داره ..اما اگر کامل برداشته بشه باید پروتز بشه و جراحان ماهری هستند که سر سینه رو هم درست میکنند و با تتو یا چیز دیگه هاله هم میندازن 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
من سرطان سینه داشتم بعد عمل کردم شوهرم خیانت کرد

عزیزم ناراحت شدم برات اما اینو بدون مردی که خیانت میکنه در هر صورت میکرد حالا دیر و زود داره و بهونه ...به خودت نگیر 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
گلماگر به هاله دست نخور ه حس داره ..اما اگر کامل برداشته بشه باید پروتز بشه و جراحان ماهری هستند که ...

یعنی اگه جراح ماهر باش اگه کامل هم برداشته شه خوب بازسازی شه حس داره؟

عزیزم ناراحت شدم برات اما اینو بدون مردی که خیانت میکنه در هر صورت میکرد حالا دیر و زود داره و بهونه ...

اره،پدر و مادر فکر می‌کردند مقصر خیانت همسرم منم بخاطر همین تیکارستان بستریم کردن بعد ۱ ماه اودند بردنم