2777
2789

من نمیتونم جواب ندم چون خیلی از کار های خودشم اشتباهه حتی با زبون خوش خواستم بکشمش طرف خودم تهش زده همه چیزا خراب کرده

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بیخیال باش

نمیتونم هرکاری میکنم نمی‌بینه خسته شدم دیگه باور کن افسردگی گرفتم حالم بده نمیتونم درست با بچه هام رفتار کنم الکی ی حرفی میزنم بعد میگه شوخی کردم ولی می‌دونم جدی گفته 

از همممممه چی ایراد میگیره و مقصرشم منم . اخریا گفت چرخه طبیعتم تو بهم زدی    .بعضی وقتا س ...

خسته شدم دیگه واقعا توان ندارم 

نمیتونم هرکاری میکنم نمی‌بینه خسته شدم دیگه باور کن افسردگی گرفتم حالم بده نمیتونم درست با بچه هام ر ...

خب وقتی گفته شوخی کردم بخاطر اینه که از حرفش پشیمونه.

جوابشو که بدی بدتر میشه بیشتر بحثتون میشه و احتراما از بین میره

خب وقتی گفته شوخی کردم بخاطر اینه که از حرفش پشیمونه. جوابشو که بدی بدتر میشه بیشتر بحثتون میشه و ا ...

آخه حرف الکی سر سفره چه معنی میده بخدا قبلش کتک خوردم فوش بده و همه چی شنیدم ولی فراموش کردم خواستم ادامه بدم ولی باز ی حرفی زد خراب کرد حالمو بدتر کرد

میدونم درک میکنم حرف میزنن میچزونن بعد میگنن بروبابا خداشفات بده من شوخی کردم

آره خیلی خیلی سخته دلم داره میترکع از ناراحتی خدا ازش نگذره اگه خدایی باشع البته