2777
2789

البته ن همشون 

چهارشنبه خیلی حالم بد شد ک گریه کردم آخه دلم از همه جا پر بود بخدا 

واسه ریاضی نخونده بودم 

آخه نرسیدم ک بخونم چون اسباب کشی داشتیم و بازار بودم و آخرشبم ک خوابم برد

معاون بیشعور جلو ی دانش آموزی کوچیکم میکنه میگه اگه میخواسی میتونستی 

من فک میکردم تو ی دانش آموز ممتازی هسی ولی نمرات ک افتضاحه😑😑

گفتم ن فقط واسه ی ریاضی واقعا نتونستم بخونم گف بهونه نیار اگه میخوای بیا تا نمراتتو نشون بدم ک چقد بده 

منم آخرش چیزی نگفتم بعد اون دختره تو روم نگاه کرد لبخند زد منم لبخند زدم واسش (دوستمه) و واقعا با خجالت رفتم بیرون بغض گلومو گرفته بود 

اونروزم دیر رسیدم مدرسه اول تنهایی پرسید جواب دادم بعدش جلو همه بچه‌های کلاس گف کجا رفته بودی ک دیر اومدی 

دیگ تکرار نشه و ...

آخه اول صبح کجا میتونم برم زنیکهههه😑😑😑😑😐

وای خدا 

اعصابم خورده نمیتونم درس بخونم 

شدم تنبله تنبل 

سال دیگ هم باید کنکور بدم🥲

مطمئنم ک بهش میرسم...🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه معلمینی که داشتم بجز دو سه تاشون یه مشت عقده ای عوضی بودن که حال ادمو از درس و مدرسه بد میکردن من همیشه نفرینشون میکنم

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
من همه معلمینی که داشتم بجز دو سه تاشون یه مشت عقده ای عوضی بودن که حال ادمو از درس و مدرسه بد میکرد ...

وای بخدا دقیقا

دلم میخواد رشتمو تغییر بدم ولی نمیتونم 

مامانمم ب امید درس خوندنم اومده شهر ک راحت تر برم مدرسه و 12 تومنم پول مشاوره داده واسم ولی حتی نمیتونم بهش بگم من نمیخوام این رشته رو و دوس دارم تغییرش بدم  

نمیخوااام تجربی باشم🥲🥲نمیتونم درس بخونم

مطمئنم ک بهش میرسم...🤍
مدیر ما ک خیلی بیشعوره ی روز غایب شدم ازم تعهد گرفت ک دیگه غایب نشم همش ب بچه ها میگه مرگ بگیرین بمی ...

خدا لعنتشون کنه همچین معلما و مدیرا و معاونا رو

مطمئنم ک بهش میرسم...🤍
۹۰ درصدشون الان همین پول میگیرن به بچه ها خدمت کنن. یادشون میره پر توقع بی سواد عقده ای

دقیقا 

دیگ حالم از درس بهم میخوره 

هیچکسم درک نمیکنه منو

مطمئنم ک بهش میرسم...🤍
وای بخدا دقیقا دلم میخواد رشتمو تغییر بدم ولی نمیتونم  مامانمم ب امید درس خوندنم اومده شهر ک ...

اگه دوس نداری تغییرش بده ، هر چه زودتر اینکارو کنی کمتر اسیب میبینی

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
خب حق دارن کسی که امتحان داره چرا باید برا خودش بره بازار بگرده بعدم بگه خب نخوندم چون خسته بودم خو ...

😑😑

بهتره اول کامل بخونی چی نوشتم بعد حرف بزنی 

من گفتم جلو بچه‌ها کوچیکم کرده 

وگرنه میتونست تو تنهایی بهم بگه ن جلو کلی آدم اعتماد بنفسمو بیاره پایین و خوردم کنه

مطمئنم ک بهش میرسم...🤍