2777
2789

پسرم گوشاش عفونت کرد ۱۴روز اموکسی ۶۴۳خورد بد ۳روز باز تب کرد وسرفه وابریزش عفونت دکتر باز دارو‌ داد. انتی بیوتیک کلافم چرا خوب نمیشع از گیاهی ‌تقویتی همه چی میدم 

عزیزم به حرف دکتر گوش کن و سرساعت و کامل آنتی بیوتیک بده. بچه من گوش و ریه اش عفونت کرد تقریبا دوماه آنتی بیوتیک های مختلف خورد. 

خیلی دکتر بردم همشون می‌گفتند اگه نخوره حتما باید بستری بشه. خداراشکر به هر سختی بود خورد و خوب شد. 

اگر بچت دوسال به بالاست عسل بش بده. 

شلغم هم خوبه به بچه یک ساله هم میشه داد. 

هر بیماری یک پرسه درمان داره پسر شما چون بدنش بخاطر عفونت گوش ضعیف شده هم زمان سرما هم خورده انشاالله زود خوب میشه نگران نباش براش شلغم زیاد بپز بده بخوره 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش  من هر کسی رو دیدم آنتی بیوتیک مدت طولانی میده به بچه همین طور میشه 

ما آنتی بیوتیک رو زود شروع می کنیم 

یعنی همین که بچه تب کرد آنتی بیوتیک بهش میدیم ولی دو تا ۳ روز بعد  از قطع شدن تبدیل بهش نمیدیم و سعی می‌کنیم با غذای مقوی و مایعات زیاد عوارض آنتی بیوتیک و باقی مونده مریضی رو از بچه دور کنیم 

البته دکتر ها میگن باید حتما تا آخر دوره یا شربت بخوره 

ولی من تجربه بهم ثابت کرده که این کار ایمنی بدن بچه رو خیلی میاره پایین و زود به زود مریض میشه

عزیزم به حرف دکتر گوش کن و سرساعت و کامل آنتی بیوتیک بده. بچه من گوش و ریه اش عفونت کرد تقریبا دوماه ...

بچم ۷سالش بخدا از اول مهر اسیر هستم همش دکتر دارو نمیدونم دیگ چی بدم چی ندم،شما انتی بیوتیک چی دادین؟

هر بیماری یک پرسه درمان داره پسر شما چون بدنش بخاطر عفونت گوش ضعیف شده هم زمان سرما هم خورده انشاالل ...

اره دقیقا چون همش بد مریضیش بهتر میشه میره مدرسه باز یه ویروس جدید میکیره کلا پدرم درآمده خودشم ک همش دارو دارو،دیگ ملافه شدم شلغمم زیاد میدم

یعنی پشت سر هم همه جفتشو دادی؟

بله عزیزم بچه من چند تا عمل سخت رو مجاری ادراری داشته. 

به خاطر همین وقتی سرما میخوره سریع باید آنتی بیوتیک مصرف کنه که کلیه هاش درگیر نشه. 

اریترومایسین و کوتریموکسازول را هم زمان میدادم. بعد هم یک دوره کوآموکسی کلاو خورد. 

بله عزیزم بچه من چند تا عمل سخت رو مجاری ادراری داشته.  به خاطر همین وقتی سرما میخوره سریع بای ...

عزیزم انشالله همیشه سلامت باشه بچت از مریضی دور باشه،واقعا مادر بودن سخت ترین کار دنیاس

عزیزم انشالله همیشه سلامت باشه بچت از مریضی دور باشه،واقعا مادر بودن سخت ترین کار دنیاس

ممنون عزیزم ❤️ 

ان شاء الله خودتون و بچتون سلامت باشید. 

بله واقعا سخته به خصوص که بچه با بیماری به دنیا بیاد.