2777
2789

یه مدته دیگه واقعا اعصابم نمیکشه

دیگه حوصلشو ندارم

خیلی افتضاحه رابطمون

خیلی بیشتر از قبل به طلاق فکر میکنم

فقط میترسم از بعدش

خونه پدریمم محیطش خوب نیست همیشه دعواس

نمیدونم چیکار کنم

برو مشاوره، من دیدم زندگی خیلیا با مشاوره از این رو ب اون رو شده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می تونی مستقل شی؟  اگه مهریه تو بگیری و بتونی خونه و پول برای گذران زندگیت داشته باشی سخت نیست ...

تازه رفتم سرکار

فعلا حدود دوسال سرکارم تا بعدش ببینم چی میشه

مهریه نمیخوام حاضرم ببخشم و برم

بهتره با حوصله همه ی راهها رو امتحان کنی برای بهتر شدن زندگیت

این وسط فقط من دارم تلاش میکنم برای بهتر شدن زندگی

هرروز بیشتر به خودم سخت میگیرم

ولی شوهرم رفیق بازه و فقط به فکر رفیقاشه تو هرحالی

باورت میشه از اول زندگیمون تا الان که سه سال میگذره تا حالا یکبارم بهم نگفته دوست دارم؟؟ 

هرشب میره پیش رفیقاش موقع خواب میاد خونه

الانم که جمعست رفته پیششون تا اخر شب

خیلی خسته شدم

مهریه تو بگیر عزیزم. حقته. خونه پدریت هم که نمی تونی برگردی. چی جوری می خوای خونه بگیری؟

میدونم بابام راضی نمیشه خونه جدا بگیرم

باید برگردم پیش خودشون

نمیدونم بگم چی ولی ما تو نامزدی هم مشکل داشتیم

به بابام گفتم که مشکل داریم ولی گفت برین تو زندگی درست میشین رفیقاشو میذاره کنار فلان

بدتر شده که بهتر نشده

برو مشاوره، من دیدم زندگی خیلیا با مشاوره از این رو ب اون رو شده

یه جلسه گرفتم چندوقت پیش

بهم گفت شخصیت شوهرت سطحی یا نمایشیه یا باید رفیق بازیشو ادامه بده یا اگه کنترلش کنی ممکنه کارای بدتری بکنه مثل خیانت و اینا

منم تو همین فکرم ،بخاطر دخترم نمیتونم آسیب روحی میبینه. اما عمر خودمم داره تو این خونه تموم میشه

چقد شرایط سختیه

من بچه ندارم ، انقد خونوادش بهم فشار اوردن سر بچه ولی میدیدم خودمون مشکل داریم نذاشتم

انقد دلم شکسته الان که نفرینش کردم الان که رفته بیرون سالم برنگرده