2777
2789
عنوان

واکنش کودک به اسمش

1429 بازدید | 24 پست

دوستای گلم سلام 

من یه دختر ۲۳ ماهه دارم که به اسمش واکنش نشون نمیده تماس چشمی داره یعنی وقتی واسش شعر میخونم قشنگ نگاهم میکنه و توجه میکنه حرف زیاد میزنه با خودش اما بدون معنی (یا به قولی به زبون خود بچه ها)البته چند کلمه با معنی هم میگه مثل  مامان بابا آب اسب  (البته دوزبانه است) اعدادو میگه تا ۱۰هم فارسی هم انگلیسی  اما بهش بگم مثلا بگو هاپو نمیگه خیلی نگران اینم که به اسمش واکنش نشون نمیده همه بهم میگن صداش می‌کنیم جواب نمیده 

تو خونه هم خیلی صداش میکنم شنوایی سنجی هم مشکلی نداشته 

شما تجربه یا نظرتون چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.🙏🏻🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهداشت که ببری ازت میپرسه اینارو واکنش هاشو 

مگه نبردی تا حالا

دختر من ۸ ماهشه اسم شو میگم 

نگاه میکنه و هوم میگه 

یا کلا وقتی در حال بازی بخوام راجبش حرف بزنم اسم شو ببرم سریع نگاه هم میکنه

من بچه داداشم هر چقدر بهش میگیم اسمت چیه  ،اسمشو نمیگه . میگه من😂 

تاکید میکنیم تو اسمت برسامه وقتی پرسیدیم اسمت چیه تو باید بگی برسام . بعد باز میپرسیم اسمت چیه میگه من😂💔

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
اگه چیزو نشونش بدی متوجه جهت میشه؟ زبان بدن داره؟

اشاره کنم به چیزی نگاش میکنه اما اگه چیزی بخواد  خودش میره برس میداره یا مثلا آب بخواد میگه آب اما اشاره نمیکنه به چیزی که بهش بدم 

عزیزم من ایران نیستم اینجا هم تا ۳سالگی میگن باید به بچه فرصت بدی اما من نگرانم

خب بالاخره یه مرکزی یه جایی برای چک شدن رشد کودک هست دیگه 

واکسن هاشو کجا میزنی 

همون مرکز ها دکتر برا کودک و اینجور سوال ها داره دیگه

خب بالاخره یه مرکزی یه جایی برای چک شدن رشد کودک هست دیگه  واکسن هاشو کجا میزنی  همون مر ...

آخرین بار ۱.۵ بود از دکترش پرسیدم گفت بچه نرماله اما اون موقع خب کوچیکتر بود یکم طبیعی تر بود واکنش نشون ندادنش