2777
2789
عنوان

عفونت جای بخیه

3841 بازدید | 23 پست

خانما من پنجشنبه قبل جراحی کردم از شکم جای بخیه هام از همون روز اول اینجوری بود الان دست زدم اب ازش اومده بود عفونت کرده یعنی ؟ بعد میگما این بخیه من نخش زیر پوسته از رو اصن نخ بخیه معلوم نیست جز این سرش ک گره زدن برا سزارینم اینحوریه از زیر پوست بخیه میکنن ؟ خودمم اصن یادم نیست بخیه های سزارینم چطوری بود ولی چیزی ک یادمه این برامدگی ها اصلن نبود ..یعنی اینا از بین میرن 😕

بخیه سزارین دو طرف بزامدگی داره

من بخیه ام عفونت کرده بود تب لرز گرفته بودم مردم و زنده شدم

فعلا تا میری دکتر، محل بخیه رو با اب گرم بشور با باد گرم سشوار خشک کن

روزی چند بار 

خوب نشد یا تب کردی برو دکتر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخیه سزارین دو طرف بزامدگی داره من بخیه ام عفونت کرده بود تب لرز گرفته بودم مردم و زنده شدم فعلا ت ...

دردم داشتی ؟من هم دوتا کیست تخمدانم جراخی کردم هم رحممو کشیدم بالا از پنجشنبه تا حالا درد امونمو بریده با مسکن سرپام 😬 دوشنبه ده روز میشه میرم پیش دکتر واسه کشیدن بخیه ها میخوام بگم ولسم سونو بنویسه

عفونت نیست ویه بخیه زیر که جذب میشه ویکی بیرون که زخم خوب بشه میکشی وزخم رو زخم برامدگی میاره البته ...

یعنی این قسمتا ک پف کرده از بین میره میگم نکنه مث ی تیکه گوشت اضافه بمونه رو شکمم

دردم داشتی ؟من هم دوتا کیست تخمدانم جراخی کردم هم رحممو کشیدم بالا از پنجشنبه تا حالا درد امونمو بری ...

من سزارینم عفونت کرد

درد سزارین داشتم نابود بودم و گرنه عفونت درد  نداره فقط لرزی ک حتی توالت برم. برای دکتر ۳تا پتو مینداختن روم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یعنی این قسمتا ک پف کرده از بین میره میگم نکنه مث ی تیکه گوشت اضافه بمونه رو شکمم

اندازه نصف لپه از هر سمت ، برجستگی می مونه

من سزارینم عفونت کرد درد سزارین داشتم نابود بودم و گرنه عفونت درد  نداره فقط لرزی ک حتی توالت ...

آهان ..واقعن نمیدونم جراحی کبست تخمدان اینقد اذیت کننده اس من اثر مسکن میره از لگن ب پایین فلج میشم پای راستم 😬😬😬خیلی بده از بس قرص میخورم معده درد گرفتم

آهان ..واقعن نمیدونم جراحی کبست تخمدان اینقد اذیت کننده اس من اثر مسکن میره از لگن ب پایین فلج میشم ...

ففط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزار از مقعد

😒 برا سزارینم ک فقط خطش موند خیلی بدم میاد رو شکمم جای بخیه اس اینم اضافه شد 

فک کنم ۲بار عمل شدی اندازه ۲تا نصف لپه از هر سمت میاد بالا

من ک گوشت اصافه اورده

ففط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزار از مقعد

بدم میاد از شیاف بیشتر قرص خوردم معده ام اذیت شد دوروز مقاومت کردم گفتم دردشو تخمل کنم اخر امروز صب شیاف گذاشتم ..بدون مسکن جوری میشم ک دستشویی هم نمیتونم برم