خانما من پنجشنبه قبل جراحی کردم از شکم جای بخیه هام از همون روز اول اینجوری بود الان دست زدم اب ازش اومده بود عفونت کرده یعنی ؟ بعد میگما این بخیه من نخش زیر پوسته از رو اصن نخ بخیه معلوم نیست جز این سرش ک گره زدن برا سزارینم اینحوریه از زیر پوست بخیه میکنن ؟ خودمم اصن یادم نیست بخیه های سزارینم چطوری بود ولی چیزی ک یادمه این برامدگی ها اصلن نبود ..یعنی اینا از بین میرن 😕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخیه سزارین دو طرف بزامدگی داره من بخیه ام عفونت کرده بود تب لرز گرفته بودم مردم و زنده شدم فعلا ت ...
دردم داشتی ؟من هم دوتا کیست تخمدانم جراخی کردم هم رحممو کشیدم بالا از پنجشنبه تا حالا درد امونمو بریده با مسکن سرپام 😬 دوشنبه ده روز میشه میرم پیش دکتر واسه کشیدن بخیه ها میخوام بگم ولسم سونو بنویسه
من سزارینم عفونت کرد درد سزارین داشتم نابود بودم و گرنه عفونت درد نداره فقط لرزی ک حتی توالت ...
آهان ..واقعن نمیدونم جراحی کبست تخمدان اینقد اذیت کننده اس من اثر مسکن میره از لگن ب پایین فلج میشم پای راستم 😬😬😬خیلی بده از بس قرص میخورم معده درد گرفتم