2777
2789

سلام تقریبا ۱۰ روز پیش ابلاغیه اومد ک یکی از پروندها منع تعقیب شده و دیگری تعلیق تعقیب تا ۶ماه ..حالا دیروز پیامک اومده پرونده شما به دادگاه کیفری ۲ بایگانی شد به چه معناست من عکس ابلاغیه هم میذارم لطفا بهم میگید چی شده ممنون 

بایگانی شد یعنی دیگه اقدامی نداره

البته من وکیل نیستم کارمند ساده هستم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

اگه به رای اعتراض دارید توی مدت قانونیش اقدام کنید

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قرار منع شش ماه بابت ترک اعتیاد هستش که بره ترک کنه دراین شش ماه هرخلاقی از قوه قضایه بشه اون روال منع لغو میشه و مجدد پرونده پیگیری میشه 

............

یه موتور که فعلا کسی گردن نگرفته و منع تعقیب خورده و پیگیری نمیشه وفعلا پرونده باز تا اجرای احکام بره واونجا بایگانی کنند 

یه قرار منع شش ماه بابت ترک اعتیاد هستش که بره ترک کنه دراین شش ماه هرخلاقی از قوه قضایه بشه اون روا ...

میشه این اخریو توضیح بدین بهم پرونده باز بایگلنی بشه یعنی چی؟

یه قرار منع شش ماه بابت ترک اعتیاد هستش که بره ترک کنه دراین شش ماه هرخلاقی از قوه قضایه بشه اون روا ...

و بعد این ابلاغیه پیامک اومده ک پرونده به دادگاه کیفری ۲ بایگانی شد و

و بعد این ابلاغیه پیامک اومده ک پرونده به دادگاه کیفری ۲ بایگانی شد و

عزیز یعنی فقط اون خلاف اولت انجام بدی هر خلافی کنی هم پرونده قبلی حکم میخوره الان اون شعبه که پرونده هست بایگانی میشه چرا داداشم اینکار بکنی که الان استرس وارد بشه برو ترک کن واسلام 

عزیز یعنی فقط اون خلاف اولت انجام بدی هر خلافی کنی هم پرونده قبلی حکم میخوره الان اون شعبه که پرونده ...

ینی اگه به دادگاه بخوان مارو فقط بخاره مواد مخدر ک نوشته احضار میکنن واسه موتور نیست؟

نه موتور منع زده مخدرهم گفته تا شش ماه چیزی بگیرند هم قبلی والان حکم میزنند 

پس چرا گفته احضاریه ابلاغ میشه ک حضور پیدا کنین در دادگاه 

ببخشید خیلی سوال میپرسم خودم سواد کافی ندارم 😢