2777
2789
عنوان

حکایتی شنیدنی از سعدی.

93 بازدید | 6 پست

مردکی را چشم درد خاست، پیش بیطار رفت که دوا کن. بیطار از آنچه در چشم چارپای می کند در دیده او کشید و کور شد. حکومت به داور بردند گفت بر او هیچ تاوان نیست. اگر این خر نبودی، پیش بیطار نرفتی. مقصود از این سخن آن است تا بدانی که هر آن که ناآزموده را کار بزرگ فرماید با آن که ندامت برد به نزدیک خردمندان به خفت رای منسوب گردد.

ندهد هوشمند روشن رای

به فرومایه کارهای خطیر

بوریاباف اگر چه بافنده‌ست

نبرندش به کارگاه حریر

توضیحات: بیطار=دامپزشک

بوریاباف= حصیرباف

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپاسگزارم از توجهتون 🙏🙏

بزرگوارید 

من به ادبیات علاقه دارم

با اینکه رشته خودم تو دبیرستان ریاضی بود

و دانشگاه هم مهندسی نرم افزار خوندم

ولی ادبیات رو همیشه دوست داشتم

پسرم کلاس ششمه

و همیشه کتاب فارسی شو با علاقه میخونم  

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
بزرگوارید  من به ادبیات علاقه دارم با اینکه رشته خودم تو دبیرستان ریاضی بود و دانشگاه هم مهن ...

خدا حفظشون کنه، سعی می کنم بعضی وقتا پست هایی با موضوع حکایت و شعر نو و کلاسیک به اشتراک بذارم واسه ی علاقمندان به این موضوع. 

خدا حفظشون کنه، سعی می کنم بعضی وقتا پست هایی با موضوع حکایت و شعر نو و کلاسیک به اشتراک بذارم واسه ...

خیلی هم عالیه

و اینکه در انتها میاین معانی رو قرار میدید 

خیلی خوبه

موفق باشید

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
خیلی هم عالیه و اینکه در انتها میاین معانی رو قرار میدید  خیلی خوبه موفق باشید

سپاسگزارم، 🙏🙏 همچنین شما.