2777
2789
اقای محترم اصلا این خانم چرا باید ادم بده بشه ,اصلا چیکاره هست برا خودش دشمن تراشی کنه بعدا پسره مزا ...

بچه هام کوچبکن واقعا میترسم من دانشگاه میرم بچم پیش مادرشوهرم حالامیترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقای محترم اصلا این خانم چرا باید ادم بده بشه ,اصلا چیکاره هست برا خودش دشمن تراشی کنه بعدا پسره مزا ...

اولا ایشان نباید قبول مسئولیت میکرده که کرده ولی چون سنی ندارد قابل سرزنش نیست

دوما بهترین کار انتقال به شوهرش بوده که کار درستی کرده

شوهرش بی فکری کرده این بنده خدا تقصیری ندارد انجام وظیفه کرده

حلا هم اگر برادر شوهرش قضیه را میداند

خواهرانه و مستقیم به خودش بگوید

مثل پسرم هستی دوستت دارم و نگرانت هستم نمیخواهم بدبخت شوی

اگر نه ندید میگرفتم 

طوری محکم و طلبکارانه بگوید 

و بگوید اگر فکر تو و خانواده ات این طوری است دفعه بعد مسئولیت قبول نمیکنم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
اولا ایشان نباید قبول مسئولیت میکرده که کرده ولی چون سنی ندارد قابل سرزنش نیست دوما بهترین کار انتق ...

بهش گفتم مسئولیت امروزت بامن بود کاریم کردی جایی برای سکوت نداشت بروخونه تاخانوادت بیان متوجه بشی کاراتو