2777
2789

قصدش واسه ازدواج جدیه این قرار هم خیلی واسم مهمه نمیدونم چی بپوشم خیلی سخت میگیرم هوا هم که سرد شده دیگه مانتو اینا نمیشه پوشید و اینکه چه نصیحتی دارین بم بگین؟؟

چطور رفتار کنم 

درمورد چی باهاش حرف بزنم 

گرم بگیرم باهاش؟یا چی 

همتون هر نصیحتی دارین بم بگین

نه گرم بگیر نه سرد باش

معمولی باش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی خودتو مشتقاش نشون نده 

خیلی آراسته و خوش تیپ باش 

شمرده شمرده حرف بزن 

شخصیتتو حفظ کن 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
ععععععع لعنتیییی تازهههه یادم افتاد یه کت جین هم دارم خدایی هرچی لباس دارم دراوردم پوشیدم الا اون کت ...

بپوش پس 😅

راستی سرد رفتار نکن . مثل یه دوست باهاش برخورد کن

نه خیلی خیلی صمیمی نه خیلی خشک

البته که ۵ سال تایم کمی نیست و تا حد زیادی شناخت دارید😄

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اره دقیقا ۵ سال باهم بودیم هیچوقت قرار نزاشتیم ولی چون هم محله ایم شده گاهی همو ببینیم خیلی کم 

خیلی خوبه آنقدر صبر کرده اگه باهاش صمیمی همونطور باش خودتو نگیر

پسرا دفعه اول به هیچی جز اخلاق طرف توجه نمیکنن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏