2777
2789
عنوان

قشنگا امشب...

457 بازدید | 13 پست

حاله دلم زیاد خوب نیس فردا قراره ان شاالله اگه زنده باشم تکلیفزندکیم مشخص شه تکلیفی کهچه دنیوی چه اخروی تو روحیاتم جسمم روحم زندگیم همه موثره خیلییییییی زیاد توروخدا قسمتون میدم برام دعا کنین خیلییییییییییییییی مهمه خیلییییییییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 همین الان دعاکنین برام ممنونم خیر ببینین ان شاالله

دعات کردم. 

لطفا برام از خدا شوهر خوب بخواهد. 

برای ظهور امام زمان هم دعا کن. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعات کردم.  لطفا برام از خدا شوهر خوب بخواهد.  برای ظهور امام زمان هم دعا کن.

ممنون عزیزم

ان شاالله هرچه صلاحته پیش بیاد زودتر.. 

اللهم عجل لولیک الفرج یاامام زمان عج اقاجان خودت دستمونو بکبر کمکمون  کن اقاجانم بیا 

ممنون عزیزم ان شاالله هرچه صلاحته پیش بیاد زودتر..  اللهم عجل لولیک الفرج یاامام زمان عج اقاج ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دعات کردم عزیزم کامنت یکی مونده به اخرم چک کن

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

خدابزرگه حمد خوندم برات

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
واست صلوات دادم عزیزم انشاالله گره از همه مشکلاتت بازشه  واسم دعا کن خدا توبم رو بپذیره❤️🙏🏻

ان شاالله خدا توبتو بپذیره وهرانچه که مصلحتته برات اتفاق بیفته