bader مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 114 عنوان خانمای اهوازی لطفا بیاین 71 بازدید | 4 پست سلام دوستان تنبلی تخمدان دارم و قصد دارم برا بارداری برم پیش دکتر کریمه محمدی مجد کسی اطلاعاتی درمورددکتر داره کسی رفته پیشش و نتیجه گرفته 1402/09/02 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوفیاخانم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5543 کریمه مجد؟؟؟؟ اون که ماماس..... متخصص زنان و زایمان نیس که برو پیش ی متخصص درست و درمون دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
bader مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 114 کریمه مجد؟؟؟؟ اون که ماماس..... متخصص زنان و زایمان نیس که برو پیش ی متخصص درست و درمون چون شنیدم تعرفشو خیلی برا نازایی دکتر خوبی سراغ نداری گلم
سوفیاخانم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5543 چون شنیدم تعرفشو خیلی برا نازایی دکتر خوبی سراغ نداری گلم ایشون ماماس.در حد همون رفع عفونت و پاپ اسمیر خوبه اینهمه دکتر خوب دکتر مشکینی.شهلافانی.ذاکر حسینی.ایلخاص زاده و هزار دکتر دیگه دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
bader مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 114 ایشون ماماس.در حد همون رفع عفونت و پاپ اسمیر خوبه اینهمه دکتر خوب دکتر مشکینی.شهلاف ... خب من دکتری میخوام ک کسی ازش نتیجه گرفته باشه ن اینکه برم علکی نتیجه نگیرم