2777
2789
عنوان

پسرم😭😭😭😭😭😭😭

1432 بازدید | 24 پست

امشب پسرم خورد زمین یک سالشه نفسش در نیومد خانواده بابام وبرادر شوهرمم خونمون بودن بخدا نفسش قطع شد رنگش کلا کبود شد من فقط خودمو میزدم تا بابام دهنشو باز کرد یکم تونست نفس بکشه الان خداروشکر شکر حالش خوبه ولی خیلی نگرانم میشه ازتون خواهش کنم براش حمد یا صلوات بفرستید هرکی فرستاد بگه منم براش میخونم ایا ممکنه خطر ناک باشه چون فکر کنم نزدیک  گیجگاهش ظربه خورد نشسته بود میخواست بلند بشه افتاد نفسش کلا قطع شد 😭😭😭😭😭😭😭دلم میخواد بمیرم وقتی یادم میاد   

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حالت تهوع داره یااحساس گیجی؟ 

نگران نباش طبیعیه بچه های همه ی ما این مرحله رو طی کردن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

ببرش دکتر .میگن اگ چند دیقه اکسیژن ب مغز نرسه خطر داره باید ی امپوله بزنن براش.انشالاه ک چیزی نیست ولی ببرش چکاپ .خیالت راحت بشه .تهوع نداره؟مراقب باش امشبو .صلوات فرستادم برای جوجه ات🥰

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
ببرش درمانگاه  بهش ادامس بده بجوعه یا شکلات  باهاش توپ بازی کن نزار بخوابه شب خوابید چ ...

عزیزم هنوز 15اذر میشه یک سالش

عزیزم هنوز 15اذر میشه یک سالش

اخی عزیزم  من تجربه داشتم سیع کن زنگ بزنی اورژانس اون طبق سن پسرت راهنماییت میکنه فقط یک راهنمایی از طرف من شب تا صبح نزار کامل بخوابه ۲ ساعت یک بار بیدارش کن

ببرش دکتر .میگن اگ چند دیقه اکسیژن ب مغز نرسه خطر داره باید ی امپوله بزنن براش.انشالاه ک چیزی نیست و ...

ممنونم عزیزم نه خدا رو شکر اصلا حالت تهوع نداذه بازی هم میکنه منم برات صلوات فرستادم🌹🌹😘

ببرش دکتر چک کنه

حالش خوبه خداروشکر بازی میکنه راه میره چند تا کلمه بلده میگه راهم تا دکتر دوره ماشینم ندارم اگه نبرم خطرناکه😔😔😔