2777
2789
عنوان

تجربه من از واکسن چهارماهگی دخترم

19872 بازدید | 11 پست

تصمیم دارم تجربه هامو تو مسائلی ک پیش اومده بنویسم تا هر کی نیاز داشت ببینه و شاید بهش کمک باشه.الان دارم همزمان گهواره ی دخترمو تکون میدم .اگه اشتباه نوشتم دیگه ببخشید 

واکسن ۴ماهگی دخترم افتاد روز جمعه بنابراین با یک روز تاخیر یعنی روز شنبه بردم و واکسنشو زدن.اول که کارای وزن و قد و دور سرشو چک کردن ک خداروشکر همه چی خوب بود

دوتا واکسنبود اول روی ران راست رو زد

بعد خوراکی رو رخت دهنش بعدم واکسن پای چپ رو زد

حدود ۱۵دقیقه داشت یه تیکه گریه میکردم.خیلی دردش اومده بود.وقتی تو ماشین نشستم و بهش شیر دادم کم کم آروم شد.اومدیم خونه تب نداشت.حدود ده صبح واکسن و زدم.و حدود ۳بعدازظهر خواستم قطره بدم برا اینکه اگه درد داره آروم شه گفتم بزار اولش یه قطره بهش بدم ببینم عکس العملش چیه یه قطره ریختم دهنش انقدر بدش اومد و تا یه دقیقه داشت رو ترش میکرد.اسم قطره استاگروفن بود گفتم بزار یذره بخورم ببینم مزه ش چطوره.وای عین زهرمار بود.دیگه گفتم ولش کن .زنگ زدم باباش براش قطره ی استامینوفن مارک پاراکید گرفت خیلی خوب و راحت خورد.فعلا تا اینجا داشته باشین تا بقیشو تایپ کنم

مبارک باشه.بهتره قیل اینکه برید واکسن رو بزنید تو خونه استامینوفن رو بدید تا درد کمتری حس کنه .هر ۴ ساعت هم تکرار کنید چه تب کرد چه نکرد فرق نداره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه از عصر دیگه حوله گرم کردم‌گذاشتم رو پاش.پای راستشو تکون میداد مشکلی نداشت.ولی پای چپش درد داشت.وقتی میخواستم بعلش کنم انگار اذیت میشد

خلاصه چن باری گرم کردم و حوله گذاشتم.شب هم اصلا تب نکرد فقط یه گوچولو گرم شد بدنش.خوابید تا صبح .روز بعد هم باز بکم پاش درد داشت باز حوله گرم گذاشتم و استامینوفن هر ۴ساعت یبار دادم.دیگه تا شب خوب شده بود و مشکلی نداشت.کلا خیلی سبکتر و راحت تر از اون چیزی بود ک فکر می کردم.خلاصه ک واکسن ۴ماهگی هم بخیر گذشت.چون خودم قبلش خیلی چک میکردم ک اطلاعات بگیرم در مورد واکسن ۴ماهگی گفتم بزار تجربمو بنویسم ک برا بقیه شاید سودمند باشه

مبارک باشه.بهتره قیل اینکه برید واکسن رو بزنید تو خونه استامینوفن رو بدید تا درد کمتری حس کنه .هر ۴ ...

ممنون عزیزم.اخه کلی تحقیق کردم.بعضیا میگفتن قبل واکسن استامینوفن دادن ممکنه خطرناک باشه.منم احتیاط کردم 

فقط دوز پاراکید رو طبق بروشور داخلش باید داد نه مثل قطره های استامینوفن دیگه 

در مورد اینم خیلی تحقیق کردم.در اخر ب این نتیجه رسیدم ک پاراکید رو هم باید دو برابر داد.منم دیگه دو برابر دادم بهش.چون تو بروشور هم چیز دیگه ای نگفته بود

ممنون عزیزم.اخه کلی تحقیق کردم.بعضیا میگفتن قبل واکسن استامینوفن دادن ممکنه خطرناک باشه.منم احتیاط ک ...

بله اگه مشکوک به تب و سرماخوردگی باشه خطرناکه .امیدوارم واکسن های بعدیش کمتر اذیت بشه گل دختر😇

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خلاصه از عصر دیگه حوله گرم کردم‌گذاشتم رو پاش.پای راستشو تکون میداد مشکلی نداشت.ولی پای چپش درد داشت ...

عزیزم من پرستارم.کارخوبی کردی قبل واکسن قطره ندادی ولی کمپرس گرم نباید روز اول بذاری. ۲۴ ساعت اول باید کمپرس سرد باشه رورزای بعدش کمپرس گرم