2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه ببینش..منم امروز شروع کردم ب دیدنش🤩 نه عزیزم یکی از بازیگرا عمومه🥰

جدی ؟ 

کدوم ؟ 

چند شنبه ها میزاره؟ 

حالا نگاه میکنم به قسمت اگر جذبم کرد ادامه میدم 

داستانش چیه؟ 

جدی ؟  کدوم ؟  چند شنبه ها میزاره؟  حالا نگاه میکنم به قسمت اگر جذبم کرد ادامه مید ...

🪓دانلود سریال «هـ.ـفـ.ـت»

🎞  قسمت اول 

🔰 ژانر: درام | اجتماعی 

📆 سال تولید: 1401

📆 سال انتشار: 1402

👥 بازیگران: رضا کیانیان، مهدی هاشمی، نیکی کریمی، علی مصفا، امیر جعفری، هانیه توسلی، پانته‌آ بهرام، بابک حمیدیان، نازنین بیاتی، مینا ساداتی، محمد امین، حدیث میرامینی،  مصطفی قدیری، مهدی ساکی، نوال شریفی، میسا مولوی، مه‌لقا باقری، فرزاد حسنی و...

👤 کارگردان: کیارش اسدی‌زاده

📄 خلاصه داستان: ما رفیق بازیم، پای حق وایمیستیم، بزنن می‌زنیم، بکشن، می‌کشیم، ما هفتا تا تهش میریم ولی نمی‌بخشیم، تهش هرچی که باشه بازم هستیم، بازم هفتیم... 🔥

همون نقش امیر اسم واقعیش مهدی ساکی

وای جدی میگی 

من هردوتا قسمتش دیدم عالیه

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اره عزیزم جدی خوبه ک خوشت اومده😍

🥹فداتشم

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

عزیزم رفتم دیدمش دو قسمتش اومده بود 

سوژه اصلی داستانی خوبی داره 

بازیگر های مطرح هم داره 

ولی به نظر شخص من کارگردانی بسیار ضعیفی داره ، که کشش داستان رو داره کم می کنه واقعا 

ناراحت نشی عزیزم چون گفتید نظر واقعیم رو بگم گفتم 

مثلا من ادامه نمی دم دیگه به خاطر همین کارگردانی ضعیف 

عزیزم رفتم دیدمش دو قسمتش اومده بود  سوژه اصلی داستانی خوبی داره  بازیگر های مطرح هم دار ...

اره عزیزم فعلا ۲ قسمتش اومده...ک‌من هنوز قسمت دومو هنوز ندیدم فقط دانلودش کردم...بله شایدم درسته ونظرت محترمه عزیزم چرا ناراحت بشم 😘😘ممنون ک نظرتو گفتی ❤️