خانم ها من دوره هام ۳۰ روزه س،و همیشه سر موقع پریود میشم،الان روز ۲۶ سیکلم رابطه مشکوک داشتم،ولی بعدش دیگه اورژانسی نخوردم،گفتم دیگه تخمکی وجود نداره،ولی الان نمیدونم چرا پری نمیاد،کلی دمنوش خوردم،کلی ورزش سنگین کردم،بازم پریود نشدم،بنظرتون احتمال داره باردار باشم؟؟
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی حس بدی ای بلاتکلیفی...البته من ناراحت نمیشم باردار باشم،ولی چون کلی دمنوش خوردم،میترسم بعدا مشکل ایجاد بشه،بی بی چک هم زدم منفی بود
نه مشکلی پیش نمیاد بعد دمنوش اخه من ۱۲ روزه عروسی کردم خیلی ضایعست الان حامله بشم خیلی استرس داریم
نه بابا چرا ضایع باشه،من خودم بعد عروسی سریع باردار شدم،الانم دخترم دوسالشه
ای جونم خدا حفظش کنه انشالله عزیزم توکل ب خدا هرچی بشه خیره انشالله
خیلی ممنونم گلم ..انشاالله عزیزم