2777
2789
عنوان

راهکاری برای بزرگ کردن سریع باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست
واقعا دیگه بریدم خیلی ازم ایراد میگیره:) 🖤

خودتو نجات بده
دقیق تر بگم
از این ادم فرار کن
دقیق تر بگم جونتو بردار و فرار کن
البته اگه دوست داری دیوونه شی و دور از جونت به 20 سالگیت نرسی میتونی دنبال راهکار برای بهتر شدن اندامت باشی

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نامزدت موقع خواستگاری چشماش کجابودمگه ندیدشمارو

میدونین نامزدم درواقع پسر عمه ام هستش من بهش محل سگم نمیدادم ولی بنا به دلایلی مجبور به ازدواج با ایشون شدم حالا هم ایشون زبون وا کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین نامزدم درواقع پسر عمه ام هستش من بهش محل سگم نمیدادم ولی بنا به دلایلی مجبور به ازدواج با ای ...

چرا مجبور شدی؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خودتو نجات بده دقیق تر بگم از این ادم فرار کن دقیق تر بگم جونتو بردار و فرار کن البته اگه دوست داری ...

مجبورم چون خانوادم باعث من شدن و به شوهر دادن من نمیتونم طلاق بگیرم اگرم گرفتم کجا برم کسی هست؟ نه نیست 

مجبورم چون خانوادم باعث من شدن و به شوهر دادن من نمیتونم طلاق بگیرم اگرم گرفتم کجا برم کسی هست؟ نه ن ...

شده بری خوابگاه بگیری برو
ببین قطعا اگه جای تو بودم
حاضر بودم بمیرم با همچین ادمی ازدواج نکنم....

دیگه به اجبار خانواده:) 

وای خیلی بده من خودم ۱۹عروسی کردم همسرم ۵سال بزرگتره هنوز میگم اشتباه کردم و زود بوده ،البته همسرم خوبن خداروشکر ولی ازدواج زود سمه.

اگ شرایط جدایی نداری حتماابرو باشگاه  اراده ات رو قوی کن

چرا مجبور شدی؟

پدرم خاست گفت من نمیتونم تور نگه دارم منم دختری چادری هستم واقعا خیلی دختر ساده ای بودم ولی پدرم با من دشمن بود منو دشمن خودش انتخاب کرده بود 

پدرم خاست گفت من نمیتونم تور نگه دارم منم دختری چادری هستم واقعا خیلی دختر ساده ای بودم ولی پدرم با ...

هرجور شده خودتو نجات بده
ازدواج با این ادم ته خطه ته بد بختیه
هیچی بد تر از این نیست
خیلی دوست دارم یه راهکار برای سازش بهت بگم
اما فقط باید فرار کنییی