2777
2789

خانما من میخوام برا اولین بار برم

باید چیکار کنم؟ 

شب قبلش چ کارایی لازمه انجام بدم؟؟ 

لطفا از تجربیاتتون بگین اولین باره ک میخوام برم نمیدونم باید چیکار کنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙂مخصوصا آقایون درخواست بدین گزارش میزنم😊

ربع ساعت قبل از نوبتت کاملا شیو کن هیچ مویی نباید باشه باید کاملا سفید باشه

شب قبلش زوده تا صبحش درمیاد

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب قبل شیو کن با ژیلت

موقع لیزر مام و اسپری به بدنت نزن

بعد لیزر پماد زینک بزن

24ساعت اب ب پوستت نخوره 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببخشید یه سوال دارم  شما فول بادی میخوایید برید موهای پرزی دارید یا همه بدنتون موی ضخیمه؟ دستگ ...

موهام ضخیمه

البته ن کل بدنم یه قسمتایی موهاش خیلی ضخیمه

شب قبل شیو کن بادی اسپلش و …. نزن زینک بزن بعد لیزر آب. ب پوستت نزن 

زود شیو کنی پوستت حساس میشه

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
شب قبل شیو کن با ژیلت موقع لیزر مام و اسپری به بدنت نزن بعد لیزر پماد زینک بزن 24ساعت اب ب پوستت ...

ببخشید عزیزم

من تاپیکای شمارو دنبال میکنم

میخواستم بپرسم چیکار کنم ک بعد لیزر پوستم دون دون نشه و. کاملا صاف باشه؟ 

شب قبل شیو کن بادی اسپلش و …. نزن زینک بزن بعد لیزر آب. ب پوستت نزن  زود شیو کنی پوستت حساس می ...

چطور اخه اب به پوستم نخوره 24ساعت؟ 

اگه زینک بزنم روز لیزر چطور پاکش کنم؟ 

شیو کامل کامل بکن وگرنه پولت سوخت میشه مام عطر اینا نزن شب قبل یا ۵ساعت قبلشم دوش بگیر پوستت هیچ کرم ...

مرسی قشنگم

ببخشید عزیزم من تاپیکای شمارو دنبال میکنم میخواستم بپرسم چیکار کنم ک بعد لیزر پوستم دون دون نشه و. ...

حتما اسکراب بزن

حالا نه فوری بعد لیزرا

کلا مبگم

از روغن یا کره یا ماست یا لوسیون بدن استفاده کن

لیف لوفا هم خوبه

خود منافذ مو ب مرور بسته میشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چطور اخه اب به پوستم نخوره 24ساعت؟  اگه زینک بزنم روز لیزر چطور پاکش کنم؟

وقتی لیزر کرد بعدش زینک بزن 

راستی رفتی حمام لیف و کیسه نکش تا دو هفته شیو نکن

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
شب قبل شیو کن با ژیلت موقع لیزر مام و اسپری به بدنت نزن بعد لیزر پماد زینک بزن 24ساعت اب ب پوستت ...

برای موهای نازک و کم درسته میگن لیزر کنی بیشتر میشه؟

چ دستگاهی خوبه برای موهای کم

مدل شیو کردن مهمه؟ منظورم اینه برخلاف جهت موها باشه یا جهتشون

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
حتما اسکراب بزن حالا نه فوری بعد لیزرا کلا مبگم از روغن یا کره یا ماست یا لوسیون بدن استفاده کن ...

لوسیون کافیه؟ 

منظورتون اینه ک بعد این که کلا جلسات لیزرم تموم شد بزنم؟