دوستان شده روح امواتتونو ببینید توبیداری و یا اینکه امواتتون توخواب پیام بدن و فرداش اتفاق بیفته ،من نمیدونم این آگاهی ها که دارم وبعضی وقت ها چیزی میبینم که میفهمم درسته یعنی چشم سوم یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیوونه میشی اگه بدون اطلاع و نااگاهانه اقدام ب باز شدن چشم سوم کنی
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
ناراحت نشی عزیزم این چیزا اگرم اتفاق بیفته پس از سالها مجاهدت با نفس و اینا اتفاق می افته. قدیس و معصوم که نیستی، معجزه ای چیزی داشتی که اینو ثابت کنه.. پس نکنه اختلال روانپزشکیه
وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
این خرافات چیه ؟ دیدن هر چیزی غیر از چیزای مادی برای انسانای معمولی نشانه بیماری های روانی سخته
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.