2789

پسرم از زمان جنینی یه مشکل قلبی داشت. امروز تو چکاپ یکسالگی گفتن بطور طبیعی برطرف شده و نیازی به عمل و اقدام دیگه ای نیست. نمیدونم‌چطور از کائنات قدردانی کنم بابت این آرامشی که بهم داده شد. خدایا شکرت. امیدوادم همه مادرای غصه دار، آرامش امروز منو به زودی زود تجربه کنن. آمین یا رب العالمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم الهی شکر انشاءلله همیشه دلتون شاد باشه

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

کاملا میفههممت دختر منم اول گفتن چشمش مشکل داره هر ماه چک میکردم  6 ماه گی گفتن اوکیه

خدا رو هزاران هزار بار شکر. مادر بودن خیلی سخته. دوست داری خودت نباشی ولی بچت خار تو دستش نره. 

الهی شکر

خوشحال شدم.انشالله همه بچه ها سالم و سلامت باشن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
خیلی از مشکلات این سبکی طبیعی هستن و ب مرور خوب میشن ولی خب دکترها خیلی استرس میدن

بله. اما آدم دست خودش نیست. اول اینکه حس میکنی این اشکال رو تو به بچت دادی و این خیلی ناراحت کننده است و دوم اینکه حتی یک درصد هم احتمال خوب پیش نرفتن قضایا اگر باشه تحملش سخته. خصوصا من که در مورد این بچه وسواس دارم و نمیتونم درست احساسامو کنترل کنم مواقعی که فشار رومه. خدا ر  شکر که مسیر طبیعی طوری پیش رفت که باعث ارامش ما شد