2777
2789

مثلا میگن کلی پول دادی بقیه بفهمن پول داری یا میخواد خود نمایی کنه 

من خودم تنها دلیل انتخابم ازین برند ها هنرشونه 

یه کیف دیور یه کفش شانل دقیقا مثل یه اثر هنری تولید شده ارزش یه اثر هنری رو داره مثل اینه که بری یه تابلو از ونگوگ بخری ده میلیارد پولشو بدی بعد یکی بیاد بگه چرا اینقدر گرون خریدی این که جلویش صد تومنه تو بازار ریخته

منم متاسفانه این بار ادب و تربیت رو گزاشتم کنار وقتی طرف این حروف بهم زد بهش گفتم عزیزم ارزششو داره واسه کسی که شعورش رو داره 

به نظرتون بد قهوه ایش کردم !؟ یه ماهه تو شرکت جواب سلاممو نمیده 

من مسخره نمیکنم والا پول خودته میخای بریز تو جوب میخای کیف بخر😂

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

جداي از اثر هنري 

كيفيت مهمه 

من كفشام برند هستن 

خواهر شوهرم مدام ميشينن ميخندم ما ده تا كفش ميخريم تنوع داره تو يه دونه 

برام مهم نيست 

هركسي سر در نمياره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

الان برند هارو میشه مشابه کیفتشون رو با قیمت مناسب تر پیدا کرد...بخاطر همین خیلی نمیصرفه ... البته به قول دوستمون پول خودته صاحب اختیاری ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
به درک جواب سلام نمیده  حقش بوده  از حسادت میخواسته یه جور تحقیرت کنه  خوب جوابشو ...

منم دلم خنک شد من بدبخت اهل پز دادنم نیستم به روز از زیر زبونم کشید بعد هی راه میرفت جلو همه میگفت خیلی ناراحت شدم خب من بچه ندارم یه مادر داشتم اونم مرد پولمو خرج نکنم فردا بمیرم همه شو مصادره میکنن حداقل الان این همه کار میکنم یه لذت کوچیک هم ببرم دیگه تو زندگی   خیلی تو دلم مونده بود بالاخره تونستم بگم بهش   

الان برند هارو میشه مشابه کیفتشون رو با قیمت مناسب تر پیدا کرد...بخاطر همین خیلی نمیصرفه ... البته ب ...

نه واقعا نميشه خصوصا تو كفش 

حالا مانتو شالو كيف يه چيزي 

اما من كفش رو نديدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
الان برند هارو میشه مشابه کیفتشون رو با قیمت مناسب تر پیدا کرد...بخاطر همین خیلی نمیصرفه ... البته ب ...

خب ولی تهش خودت میدونی فیکه حال نمیده 

منم میتونم عین نقاشی پیکاسو رو کپی کنم چون بلدم ولی ارزش اصلش رو که نداره من همش تاکیدم به همینه اثر هنری قابل کپی کردن نیست

میدونی برند داریم تا برند 

یه برند فقط شکل خوب داره اما کیفیت آشغال 

مثلا یه برند بود یه صندل تابستونی درست کرده بود ۱۰ هزار دلار ولی نه شکل درستی داشت هر کی هم پوشیده بود بعد ۲ بار استفاده خراب شده بود 

از طرفی بیشتر برندا محیط زیست و آلوده می‌کنن و افرادی که لوازم رو میدوزن یا درست میکنن توی شرایط انسانی خوبی کار‌ نمیکنن حالا می‌تونه برند آرزومه متوسط یا خیلی گرون باشه

شما انتخابت اینه 

من شخصا از برند خریدن رو فقط در صورتی جایز میدونم که چیزی باشه که متین باشه و قابل استفاده از لحاظ شکل و دوام داشته باشه وگرنه مثلا یه کیف رو صرفا بخاطر شکل قشنگش نمی‌گیرم 

اون شخص هم بیشعور بوده ولش کن